تحولات منطقه

۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
کد مطلب: ۲۶۳۲۶۳

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور از بازداشت گروهی از صیادان ایرانی در ترکمنستان خبر داد.

بازداشت صیادان ایرانی در مرز ترکمنستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش تسنیم، سردار ذوالفقاری با اشاره به بازداشت تعدادی از اتباع ایرانی در ترکمنستان، گفت: چهار نفر از صیادان ایرانی به علت طوفان، راه خود را در دریا گم و مرزداران ترکمنستانی آنان را بازداشت کردند و با وجود رایزنی های انجام شده آنان همچنان در زندان این کشور هستند.

وی افزود: مقامات ترکمنستانی این اتباع ایرانی را در اختیار حوزه قضایی این کشور قرار دادند و احتمالا آنان باید به علت ورود غیرمجاز به ترکمنستان محکومیت خود را در این کشور سپری کنند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: یک میلیون و 430 هزار نفر اتباع خارجی مجاز در کشور حضور دارند و همین تعداد نیز اتباع غیرمجاز در کشور هستند.

سردار حسین ذوالفقاری افزود: برخورد با اتباع غیرمجاز خارجی در جمهوری اسلامی ایران در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود چرا که ما موظفیم  پس از بازداشت اتباع غیرمجاز ظرف 48 ساعت آنان را از کشور اخراج کنیم اما در سایر کشورها با اتباع غیرمجاز برخوردهای قانونی و قضایی می شود.

 

 

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اسماعیل IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۶
    0 0
    وقتی شغال هفت تیر کش می شود یعنی این . شما هم انها را بگیرید وهمین بلا سر شون بیارید