تحولات منطقه

قدس آنلاین:معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان شمالی گفت: مزیت ها و پتانسیل های استان در قالب تهیه فیلم و پاورپوینت جهت ارائه به سرمایه گذاران و هیئات دولت معرفی می شود.

پتانسیل های خراسان شمالی به سرمایه گذاران معرفی می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بجنورد،مجید پورعیسی اظهار داشت: ارائه این فیلم ها و پاور پوینت جهت توسعه استان به سرمایه گذاران طی سفر ریاست جمهوری به این استان صورت می گیرد.

وی ادامه داد: با شورای ایرانیان خارج از کشور به منظور حضور سرمایه گذاران هم استانی خارج از کشور در جلسه توسعه و سرمایه گذاران هماهنگی های لازم نیز صورت گرفته است.
پورعیسی تصریح کرد: با توجه به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به خراسان شمالی فرصت سرمایه گذاران در بخش های مختلف اقتصادی استان احصاء شده که در این خصوص بخش صنعت و معدن دارای 16 پروژه، بخش کشاورزی 18، بخش گردشگری 14 و بخش عمران شهری دارای 38 پروژه است.
وی همچنین به پروژه های اقتصادی قابل افتتاح و کنگ زنی استان در سفر ریاست جمهوری اشاره کرد و ادامه داد: کلنگ زنی  طرح توسعه فولاد کیمیای صبا اسفراین، طرح توسعه آذین فورج، طرح پلی پروپلین، آغازعملیات اجرایی گازرسانی به تمامی روستاهای بالای 20 خانوار استان، راه آهن جوین-اسفراین-بجنورد ، منطقه ویژه اقتصادی استان و بهره برداری از 480 واحد مسکن مهر استان از عمده این پروژه ها است.

انتهای خبر/.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha