تحولات منطقه

۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
کد مطلب: ۲۹۹۳۹۵

وزیر خارجه آمریکا در راستای سفر دوره‌ای خود به منطقه برای بحث و گفت‌وگو با مقامات کشورهای عربی درباره تحولات خاورمیانه وارد قاهره شد.

کری وارد قاهره شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، "جان کری"، وزیر خارجه آمریکا طی سفر دوره‌ای خود به منطقه را از مصر آغاز کرد و قرار است امروز (یکشنبه) با سامح شکری، همتای مصری خود گفت‌وگوی استراتژیکی را برگزار کند.

این گفت‌وگوی استراتژیک که از سال 2009 برای نخستین بار برگزار می‌شود، به دنبال اعلام آمریکا برای تحویل هشت جنگنده اف- 16 به مصر صورت می‌گیرد. واشنگتن اواخر مارس گذشته کمک‌های نظامی خود به قاهره را از سر گرفته بود.

کری قرار است در این دیدار علاوه بر گفت‌وگو درباره همکاری‌های نظامی در خصوص نگرانی واشنگتن از مسائل حقوق بشر در مصر با مقامات این کشور بحث و گفت‌وگو کند.

قرار است کری پس از دیدار با مقامات مصری روز دوشنبه به دوحه سفر کند تا با همتایان خود در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس درباره توافق هسته‌ای ایران بحث و گفت‌وگو کند. به گفته منابع دیپلماتیک آمریکایی کری در سفر خود به دوحه در خصوص بحران یمن و سوریه نیز بحث و گفت‌وگو خواهد کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha