تحولات منطقه

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که ارتش این کشور و نیروهای هم‌پیمان آن پس از درگیری با تروریست‌های مخالف دولت در حومه استان حماه که با پشتیبانی شدید هوایی انجام شد، موفق شدند روستاهایی را در این منطقه مهم از مخالفان پس بگیرند.

پیشروی ارتش سوریه و نیروهای حزب‌الله در حومه حماه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روزنامه الاتحاد امارات، رامی عبدالرحمان، رئیس دیده‌بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد که ارتش سوریه به همراه نیروهای هم‌پیمانش توانسته کنترل چند روستای در شمال غرب استان حماه را از دست مخالفان مستقر در ریف حماه خارج کنند. در این درگیری‌ها در مجموع 40 تن از هر دو طرف کشته شدند.

 

در همین حال درگیری‌های گسترده‌ای میان داعشی‌ها و گروه‌های مخالف سوری در چندین جبهه از جمله درعا، ریف دمشق، حلب و حمص رخ داد که طی آن دست‌کم 25 تن از نیروهای مخالف سوری کشته شدند.

 

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که جبهه النصره نیز در محله الشعار واقع در شرق حلب، 10 تن را اعدام کرد که دو تن به متهم به زنا و هشت تن دیگر نیز به همکاری با دولت سوریه متهم بودند.

 

ارتش سوریه و حزب‌الله در منطقه الغاب واقع در طول ساحل غربی نزدیک شهر حماه با گروه‌هایی مانند النصره، شاخه القاعده در سوریه و احرار الشام درگیر هستند.

 

همچنین دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که در طول چهار روز گذشته نیروهای هوایی سوریه بیش از 270 بار منطقه الغاب که دروازه ورود به استان لاذقیه و ساحل غربی سوریه است را بمباران کردند.

 

همچنین ارتش سوریه موفق شد کنترل روستای الزیادیه و نیروگاه زیزون، یکی از مهم‌ترین نیروگاه‌های برق حرارتی کشور را از النصره پس بگیرند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha