تحولات منطقه

۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳
کد مطلب: ۳۱۷۵۲۳

محققان آمریکایی به تازگی دریافته‌اند که انگل عامل بیماری مالاریا، همچنین پروتئینی تولید می‌کند که به توقف بیماری سرطان کمک می‌کند.

درمان سرطان با کمک مالاریا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از ایسنا، محققان موسسه تحقیقات ژنومیک انتقالی (Tgen) در آریزونا دریافتند که پروتئین مالاریا به مولکول قندی که در بسیاری از انواع سرطان وجود دارد، متصل می شود.

مولکول قند کندرویتین سولفات تراونکوفتال می تواند هدفی برای داروهای ضد سرطان باشد و محققان نشان دادند که پروتئین مالاریا موسوم به «VAR2CSA» می تواند ابزار بهتری برای انتقال چنین داروهایی به تومورها ارائه کند.

داده های بالینی محققان نشان داده که از این پروتئین می توان بر روی سرطان های ملانوما و ریه استفاده کرد.

مالاریا از «VAR2CSA» برای جاسازی خود درون جفت جنین و پنهان کردن خود از سیستم ایمنی بوسیله اتصال به کندرویتین سولفات تراونکوفتال استفاده می کند.

محققان در آزمایشات خود دریافتند که اگر از این پروتئین مالاریا استفاده کرده و یک داروی ضد سرطان را به آن متصل کنند، می تواند به پروتئین اونکوفتال در سرطان متصل شده و دارو را به تومور انتقال دهد.

این تحقیق در مجله «Cancer Cell» منتشر شده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha