وداع با آقای شهید ایران

ارتش سوریه و نیروهای مقاومت روز یکشنبه رشته کوه های راهبردی «جبل الروس» را در حومه شمالی لاذقیه آزاد کردند.

ارتفاعات «جبل الروس» در حومه شمالی لاذقیه آزاد شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین و به نقل از ایرنا، شبکه خبری المیادین ، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت کنترل کامل رشته کوه های راهبردی «جبل الروس» در نزدیکی منطقه «کنسبا» در حومه شمالی لاذقیه را به دست گرفتند.
نیروهای ارتش سوریه با بازپس گیری این منطقه که ازهفت قله مرتفع تشکیل شده هم اکنون مشرف به عمق منطقه «کنسبا» هستند که آزادسازی این منطقه راهبردی را تسهیل می کند.
«جبل الروس» بر شهرک «کنسبا» مشرف است این شهرک یکی از مقرهای اصلی گروه تروریستی «جیش الفتح» در شمال لاذقیه است.
علت اصلی مقاومت شدید تروریست ها در ارتفاعات «جبل الروس» حفظ جبهه شهرک راهبردی «کنسبا» است؛ زیرا این رشته کوه ها اشراف کاملی بر این شهرک دارند و تسلط ارتش سوریه بر این مناطق به معنای سقوط شهرک راهبردی کنبسا، آخرین مرکز تجمع مهم تروریست ها است.
یگان های ارتش سوریه و نیروهای مقاومت مردمی در عملیات خود علیه مخفیگاه ها و تجمع های گروه های تروریستی موفق شدند روستاهای «العالیه» و «باشوره» را در حومه شمالی لاذقیه آزاد کنند.
با تسلط این نیروها بر روستای «العالیه» در هشت کیلومتری مرز ترکیه، خط ارتباطی تروریست ها با مرز این کشور قطع شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha