به گزارش قدس انلاین از تبریز، صادق نجفی در این دیدار، اظهار داشت: مدیریت شهری تبریز در دو سال گذشته، در کنار اقدامات بنیادین در توسعه و عمران شهری، توجه ویژهای به جایگاه بینالمللی شهر داشته است.
وی اضافه کرد: در این راستا، با اهتمام و پیگیری شهرداری، تبریز به موفقیتهای مهمی از قبیل پایتخت فرش دستباف جهان و پایتخت نگارگری اسلامی و پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 دست یافته است.
نجفی، با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان دبیرخانه اطلس شهرهای اسلامی اظهار داشت: این انتخاب بجا، در خدمت توسعه اهداف و دغدغههای بینالمللی در شاخصهایی از قبیل احیای جایگاه کهنشهرها، نزدیکی مناسبات شهروندی و تبادل برنامههای فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.
شهردار تبریز با بیان اینکه انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018، هم محتوا با همین اصول است، افزود: با آغاز به کار دبیرخانه اطلس شهرهای اسلامی در خانه تاریخی نیکدل، ساز و کار پیگیری اهداف اطلس با سرعت و انسجام بیشتری پیگیری خواهد شد.
خانم کیمبرلی بیلمر، مدیر برنامههای شکوفایی شهری سازمان ملل متحد نیز در این دیدار، با قدردانی از مهماننوازی شهردار تبریز اظهار داشت: با در نظر داشتن فرهنگ و تاریخ کهن شهر تبریز، درخشش این شهر در دو سال اخیر، کاملاً توجیهپذیر است.
وی تاکید کرد: با فراهمشدن زمینههای لازم از سوی مرکز اسکان بشر سازمان ملل، مسئولان ایرانی و مدیریت شهری تبریز، به زودی شاهد افتتاح دبیرخانه اطلس شهرهای اسلامی با حضور مقامات بلندپایه سازمان ملل متحد، در خانه تاریخی نیکدل تبریز خواهیم بود.
نظر شما