وداع با آقای شهید ایران

شرکت حقوقی مستقر در کانادا که به کمک به اربابان زر و زور در دنیا برای فرار از پرداخت مالیات متهم شده با بیش از ۱۰۰۰ شرکت آمریکایی نیز ارتباط داشته است.

ارتباط شرکت جنجالی صاحب «اسناد پاناما» با بیش از ۱۰۰۰ شرکت آمریکایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس،شرکت حقوقی «موساک فونسکا» در «پاناما» که در مرکز رسوایی کمک به قدرتمندان و ثروتمندان جهان برای فرار از پرداخت مالیات قرار دارد، با بیش از 1000 شرکت در آمریکا در ارتباط بوده است.  

انتشار بیش از 11 میلیون سند این شرکت حقوقی در روز جمعه که به عقیده بسیاری، بزرگترین افشاگری مالی علیه سیاستمداران جهان و اربابان زر و زور را رقم زده با واکنش‌هایی گسترده از جمله استعفای نخست‌وزیر ایسلند همراه شده است.

 «اسناد پاناما» نشان می‌دهند «موساک فونسکا» چگونه به مشتریان خود کمک می‌کرده که پولشویی کنند، از پرداخت مالیات فرار کنند و دارایی‌هایشان را از تحقیقات نهادهای بازرسی کشورها مخفی نگاه دارند. 

روزنامه «یو‌اس‌ای‌ تودی»، روز چهارشنبه در گزارشی نوشته «موساک فونسکا» با بیش از 1000 شرکت آمریکایی که عمدتاً از سال 2001 به بعد تأسیس شده‌اند  ارتباط داشته و به آنها برای فرار از چنگ تنظیم‌کنندگان مالی آمریکا کمک کرده است.

بر اساس بررسی‌های «یو‌اس‌ای تودی» از اسناد بازرگانی ایالت «نوادا»، بیشتر این شرکت‌ها را  یک شرکت مادر به نام «M.F. Corporate Services» در همین ایالت تأسیس کرده است. درباره بسیاری از این شرکت‌ها، اطلاعاتی جز اینکه از شرکت‌های تابعه «M.F. Corporate Services» است، وجود ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha