تحولات منطقه

۱۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۱
کد مطلب: ۴۱۹۵۹۴

ابوالفضل ابوترابی عضو فراکسیون فرزندان شاهد مجلس دهم از پرداخت وام ۱۰۰ میلیاردی به یک فوتبالیست خبر داد.

پرداخت وام ۱۰۰ میلیاردی به یک فوتبالیست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین، ابوترابی نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون پرداخت بیش از 4500 میلیارد تومان تسهیلات با وثیقه جعلی را یکی از تخلفات مالی صورت گرفته در بانک دی دانست و اضافه کرد: «خواهر زاده سابقه دار یکی از مدیران ارشد این مجموعه با همراهی معاون پارلمانی سابق و مدیر کل پیشین بانک در تبانی با یکدیگر میلیارد‌ها تومان از سرمایه‌های متعلق به جامعه ایثارگری کشور را تضییع کرده اند که در یکی از این موارد 100 میلیارد تومان تسهیلات را در ازای دریافت سفته و درصد سود پایین در اختیار یک فوتبالیست قرار داده‌اند.»

سهم 37 نفری فرزندان شاهد از مجموع 1400 کارمند بانک دی دیگر انتقاد ابوترابی به فعالیت این مجموعه وابسته به بنیاد شهید بود که با تشریح آن اظهار داشت: « با وجود بی‌کار ماندن تعداد قابل توجهی از فرزندان شهید کشور در استان‌های مختلف، این امر به هیچ وجه پذیرفتنی نبوده و لازم است در خصوص آن تجدید نظر اساسی صورت بگیرد.»

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس که در نهمین دوره مجلس با ارائه بیش از 20 طرح به عنوان فعال‌ترین عضو بهارستان در امر قانون‌گذاری انتخاب شد در پایان خاطر نشان کرد: « در حال حاضر طرح مهمی را ارائه کرده‌ایم تا در صورت تصویب آن، خود جامعه ایثارگران در سطح شهرستان، استان و کشور مدیران این بنیاد را به صورت مستقیم و در قالب برگزاری انتخابات برای یک دورۀ 3 ساله انتخاب کنند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha