تحولات لبنان و فلسطین

۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۳
کد خبر: 468645

محصولات لبنی برای سلامت استخوان ها فوق العاده هستند، اما در برخی افراد هم می توانند موجب بروز آکنه شوند.

هورمون های عامل بروز آکنه در شیر گاو

به گزارش قدس آنلاین، پرویز طوسی متخصص پوست و مو در گفت وگو باباشگاه خبرنگاران جوان؛  گفت: شیرگاو، ارگانیک و پاستوریزه، همگی حاوی هورمون های عامل بروز آکنه هستند.
وی ادامه داد: شیر حاوی مقدار زیادی قند وچربی است که می تواند باعث تشدید آکنهشود. لاکتوز موجود در شیر با علل بروز واکنش های آلرژیک در بسیاری از افراد مرتبط است. همچنین محصولات لبنی حاوی پروتئین های کازئین و آب پنیر هستند که می تواند منجر به بروز التهاب شود.
طوسی عنوان کرد: اگر جزو افرادی هستید که زیاد جوش می زنید بهتر است از شیرهای گیاهی مانند شیر سویا، شیربادام یا شیر فندق استفاده کنید. این نوشیدنی های گیاهی سرشار از ویتامین E و فاقد لاکتوز هستند، ویتامین E خواص آنتی اکسیدانی دارد که برای سلامت پوست لازم و ضروری است.
وی در رابطه با مواد غذایی دیگری که در ایجاد آکنه موثر هستند بیان داشت : سیب زمینی حاوی میزان زیادی ترکیبات مغذی است و سرخ کرده ی آن طرفداران بی شماری دارد. اما زیاده روی در مصرف این ماده غذایی که از نشاسته تشکیل شده است می تواند باعث بروز مشکلات پوستی شود. سیب زمینی  حاوی قندهای دیرجذبی است که قند خون و انسولین را بالا می برد.
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: میزان آکنه در بین افرادی که میوه و سبزیجات کمتر و خوراکی های مضر بیشتری مصرف می کنند، افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: خوردن انواع نان های شیرمال برای صبحانه مورد دلخواه خیلی از افراد است، اما نان های تهیه شده از آرد سفید  حاوی میزان زیادی قند هستند. زمانی که این میزان قند وارد بدن می شود میزان انسولین خون افزایش یافته و ترشح سبوم (چربی طبیعی پوست) بیشتر می شود، همین مسئله نیز زمینه ی بروز جوش و آکنه را فراهم می کند بنابراین بهتر است از نان هایی تهیه شده از آرد سبوس دار استفاده کنید.
طوسی تصریح کرد: اگر علاقه مند به مصرف پنیر های متنوع(پنیرهای فرانسوی مانند کممبر، گرویر، بری و غیره) هستید در نظر داشته باشد که این پنیرها از شیر گاو تهیه می شوند و اگر شما از مشکلات پوستی رنج می برید بهتر است از مصرف آن ها خودداری کنید. پنیر تهیه شده از شیر بز تاثیری در افزایش سبوم و ایجاد آکنه ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.