به گزارش قدس آنلاین از تبریز، اسماعیل جبارزاده در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی عاشورا اظهار داشت: به مناقصه واگذار شدن اتوبان تبریز ـ مرند ـ بازرگان توسط وزارت راه و شهرسازی، یعنی پس زدن سرمایهگذار خارجی و اضافه شدن پروژه به سایر پروژه های نیمه تمام داخلی است.
وی افزود: این پروژه ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار میخواهد که هیچ کدام از پیمانکاران داخلی این میزان پول را در اختیار ندارد و هر پیمانکاری داشته باشد ما اولویت را به او خواهیم داد.
جبارزاده با بیان اینکه در بحث نیروگاه هم چنین شیطنتی انجام میشود و جلوی احداث نیروگاه کلاس H که بالای ۶۰ درصد کارایی دارد و ریالی هم به سرمایه داخلی ما نیاز ندارد سنگاندازی میکنند؛ تصریح کرد: دروغ، افترا و تهمت گناه است و ایستادن در مقابل توسعه یک استان گناه کبیره و ظلم و خیانت در حق ۴ میلیون آذربایجانی است.
این مسئول در عین حال خاطرنشان ساخت: ما با مردم عهد بستیم تا روزی که مسؤولیت داریم با تمام وجود کار کنیم و هرگز خسته نخواهیم شد، اگر چه زحمت ما را بیشتر کنند و تا کلنگ این پروژهها را نزنیم راحت نخواهیم نشست.
استاندار آذربایجانشرقی ابراز امیدواری کرد: در دهه فجر و تا ۲۱ بهمن ماه گزارش کل سال را بتوانیم بر اساس اهداف ابلاغی دستگاههای ملی و برنامه توسعه استان تمام و گزارش نهایی را برای ۲۹ بهمن آماده کنیم و اولین استانی باشیم که گزارش عملکرد را به استحضار مقام معظم رهبری و مردم برسانیم و اعلام کنیم که همه دستگاههای ما توانستهاند اهدافی را که برای سال ۹۵ پیشبینی شده تحقق بخشند.
جبارزاده ادامه داد: اقدامات خوبی در جهت ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی انجام گرفته، اما تا هدف ارائه ۷۰۰ میلیاردی تسهیلات از محل سرمایه در گردش هنوز فاصله داریم و امیدواریم در هفتههای پیش رو بتوانیم همه مبلغی که برای استان تعیین شده جذب کنیم.
وی یادآور شد: از همه تولیدکنندگانی که این تسهیلات را دریافت کردهاند تقاضا داریم همه آنچه که تزریق شده به واحدهای تولیدی خود تزریق کنند تا شاهد افزایش میزان تولید، تعداد کارگران شاغل در واحدها و در پایان سال ۹۵ شاهد تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف تعیین شده باشیم.
این مسؤول در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: در سند تدبیر توسعه ایجاد ۱۷ مرکز رشد در ۱۷ شهرستان هدف لحاظ شده که لازم است اگر در شهرستان فضای فیزیکی غیرقابل استفاده دولتی موجود بود، در کمیسیون مربوطه بررسی شود تا مراکز رشد ایجاد و به تدریج تکمیل شود.
وی توضیح داد: جامعترین وسیله اطلاعرسانی عملکرد دستگاههای اجرایی صدا و سیما است و امیدواریم در ۶ ماهه دوم گزارش عملکرد دستگاههای استان بیشتر به آنتن های سراسری برود.
وی با بیان اینکه در بخش سرمایهگذاری خارجی منابع داخلی دولتی و خصوصی کفاف سرمایهگذاریهای مورد نیاز را نمیدهد؛ افزود: ما باید از سرمایههای خارج از مرزها استفاده کنیم که بخشی از مأموریت جذب این سرمایهها به عهده دستگاههای دولتی است، ولی بخشی دیگر همراهی دستگاههای ملی را میطلبد.
استاندار آذربایجان شرقی در عین حال خاطرنشان ساخت: اگر همراهی دستگاههای ملی بود سال گذشته بالای سه میلیارد دلار جذب سرمایه خارجی میشد.
وی افزود: گلهمندیم کارهایی که در استان انجام میدهیم با کوتاهی برخی از دستگاههای ملی ابتر میماند و همراهی بدنه وزارتخانهها را خواستاریم تا ما را در جهت عمل به سیاستهای دولت تدبیر و امید یاری رسانند.
این مسؤول همچنین گفت: امنیت شبکه جزو حساسیتهای ما است و برای بالا بردن امنیت حاضر هستیم از دانشگاه تبریز بخواهیم به سایت ما حمله کنند و به ازای هر نفوذی که انجام میدهند، تشویق میشوند.
استاندار آذربایجانشرقی همچنین خواستار تغییر نام مرکز فنی و حرفهای استان به مرکز آموزش فنی و حرفهای و اشتغال آذربایجان شرقی شد.
نظر شما