تحولات منطقه

۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
کد خبر: ۴۷۲۵۵۰

معاون سیاسی سپاه پاسداران سرانجام عملیات آزاد سازی موصل را پیش بینی کرد.

سردار سپاه سرانجام عملیات موصل را پیش بینی کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ، "سردار رسول سنایی راد" معاون سیاسی سپاه پاسداران با اشاره به سرانجام عملیات آزاد سازی موصل اظهار داشت: آنچه که مشخص است، شکست داعشی‌ها قطعی است و آنها خودشان به این جمع بندی رسیده‌اند که نمی‌توانند موصل را حفظ کنند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران ادامه داد: همانطور که در عملیات‌های قبلی نیروهای عراقی در پی گرفتن اراضی اشغالی و آزاد سازی مناطق موفق بوده اند این عملیات هم نشان می‌ دهد که آنها جلوتر از برنامه‌ها هستند. آمریکایی‌ها پیش بینی تداوم 6 ماهه عملیات را داشتند و وقتی که مشاهده می‌کنیمنشان از این دارد  که از زمان  شروع عملیات تاکنون، داعشی‌ها در شرایط کاملا انفعالی به سر برده و علی رغم ادعایی که داشتند پیروزی‌های اولیه‌ آنها حاصل نوعی خیانت و ناهماهنگی در نیروهای سیاسی، نظامی و امنیتی بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: درگیری‌های نیروهای عراقی با داعش به درون موصل کشیده شده و نشان می‌دهد که نیروهای عراقی جلوتر از برنامه هستند و آنچه که مشخص است این عملیات زودتر از آنچه که آمریکایی‌ها حدس می‌زدند با موفقیت نیروهای عراقی به پایان می‌رسد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha