ظفر افشون روز یکشنبه در نشست مرکز خدمات سرمایه گذاری استان مرکزی، افزود: با توجه به وجود زیرساخت های تولید و جذب سرمایه گذار در این استان، مسئولان و دستگاه های اجرایی باید تسهیل سرمایه گذاری در استان را در دستور کار خود قرار دهند و برای رفع مشکلات سرمایه گذاران و مردم تلاش کنند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مرکزی در این نشست گفت: با توجه به ظرفیت ها و زیرساخت های مناسب این استان درحوزه ایجاد و ساخت نیروگاه های بادی و خورشیدی، هشت سرمایه گذار خارجی متقاضی حضور و سرمایه گذاری در این بخش هستند که نیاز است رفع مشکلات و تسهیل در فرآیند اداری برای این واحدها در دستور کار ادارات ذیربط قرار گیرد.
حسن میرزاخانی افزود: 25 درصد مسائل فضای سبز و تامین آب برای شستشوی پنل های نیروگاه خورشیدی و زیرساخت ها برای ایجاد نیروگاه های بادی و خورشیدی در این استان برای ایجاد این نیروگاه ها تهیه شده است. وی ادامه داد: مکان های ایجاد نیروگاه های بادی در شهرستان های خمین، زرندیه، دلیجان، اراک برای ایجاد نیروگاه های 25 مگاواتی شاناسایی و به سرمایه گذاران معرفی شده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مرکزی وجود فرآیند طولانی و قوانین و مقررات اداری برای سرمایه گذاری را یکی از مشکلات این حوزه عنوان کرد و گفت: 20 تا 21 دستگاه در حوزه سرمایه گذاری در این استان فعال هستند که نیاز است با تسهیلگری و ساده سازی در این امور زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف در استان فراهم شود.
میرزاخانی افزود: 56 فرصت سرمایه گذاری علاوه بر فرصت های پیش روی استان در سفر رئیس جمهوری شناسایی و برای سرمایه گذاری به سرمایه گذاران معرفی شد. وی گفت: 125 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای اجرای این طرح ها در استان مرکزی نیاز است و تا کنون برای 40 میلیارد ریال آن سرمایه گذار شناسایی شده و بقیه در حال پیگیری هستند. در این نشست موانع پیش روی متقاضیان سرمایه گذاری در احداث نیروگاه های خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما