دکتر مسعودعلی کرمی مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با اشاره به لزوم توسعه شرکتهای دانشبنیان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور نیز مانند دیگر دانشگاهها در این زمینه فعالتر شده و اکنون نزدیک به هفت شرکت دانشبنیان در دانشگاه به تأیید معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری رسیده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه در راستای تبدیل ایدههای فناورانه به محصول از این شرکتها حمایت مادی و معنوی انجام میدهد، گفت: در راستای حمایت از شرکتهای نوآور، صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه، بهمنظور ارائه تسهیلات به این شرکتها در آستانه تأسیس است.
مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز تصریح کرد: مجوزهای اولیه برای راهاندازی این صندوق اخذ و در حال حاضر سرمایهای حدود 400 میلیون تومان از سوی وزارت برای آن در نظر گرفته شده است.
کرمی افزود: البته این امکان نیز وجود دارد که برای تقویت سرمایه آن از صندوقهای غیردولتی، سرمایهگذاری خیرین یا شرکتها و مؤسسات غیردولتی استفاده کنیم؛ این موارد آییننامههای خاص خود را دارد و اگر این شرکتها یا افراد در صندوق سرمایهگذاری کنند، میتوانند از امتیازاتی که در اختیار آنها قرار میگیرد، بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه تأسیس این صندوق در دستورکار جلسه مردادماه هیأت امنای دانشگاه قرار گرفت و اعضای هیأت امنا موافقت خود را با تأسیس این صندوق اعلام کردند، گفت: البته با توجه به اینکه ابلاغ مصوبات هیأت امنا باید گردش کاری خود را در وزارت طی کند تا در نهایت از طریق وزیر تأیید و ابلاغ شود، این پروسه زمانبر است.
مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز در خصوص سقف و شرایط اعطای تسهیلات این صندوق به متقاضیان، اظهار کرد: هنوز مصوبه مردادماه به دانشگاه ابلاغ نشده است و منتظر ابلاغ آن هستیم. پس از ابلاغ این مصوبه دیگر مراحل در خصوص سقف و شرایط اعطای تسهیلات در معاونت امور مالی تصمیمگیری و مشخص میشود.
کرمی خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات بستگی به تعداد متقاضیان و سرمایه صندوق خواهد داشت؛ با توجه به حضور نماینده تامالاختیار وزیر در هیأت امنا، مصوبات آن قطعی تلقی میشود.
نظر شما