تحولات لبنان و فلسطین

قدس آنلاین: رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش گفت: هدف آمریکا از برجام و پسابرجام نزدیک شدن به ایران و نفوذ در ارکان مختلف نظام ایران بوده است.

آمریکا برجام و پسابرجام را فرصتی برای نفوذ در ایران می‌داند

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم در گردهمایی سیاسی سالانه فرماندهان و مسؤولان یگان‌های ارتش مستقر در مشهد که صبح امروز در تالار رز مهمانسرای ثامن‌الائمه برگزار شد، با تاکید بر لزوم بصیرت و شناخت اطهار داشت: اگر بصیرت وجود نداشته باشد انسان به هنگام بحران دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به فتنه 88 و بصیرت نداشتن عده‌ای در این جریان، گفت: نبود بصیرت سبب می‌شود انسان ناخودآگاه به دشمن کمک کند هرچند هدف کمک کردن به دشمن نداشته باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه روزهای حساسی را در منطقه سپری می‌کنیم، افزود: جنگ و درگیری و ناامنی منطقه را فراگرفته و سیاست‌های آمریکا در منطقه و گسترش گروه‌های تکفیری و تروریستی و جنگ افروزی بازیگران منطقه‌ای و خریدهای تسلیحاتی کشورهای حوزه خلیج فارس ایجاب می‌کند ایران نه تنها قدرت دفاعی خود را حفظ کند بلکه باید آن را تقویت کند و گسترش دهد.

آل‌هاشم به تحولات عراق و سوریه اشاره و تصریح کرد: با اوج‌گیری بیداری اسلامی در منطقه بیگانگان با همکاری رژیم‌های مستبد و وابسته که موقعیت خود را در خطر می‌دیدند با ترفندهای مختلف به مقابله با حرکت‌های مردمی برآمدند و منطقه را دستخوش خشونت کردند.

وی تاکید کرد: ادعای آمریکا در مقابله با تروریسم که زمینه‌ساز حضور این کشور در افغانستان و عراق بوده حاصلی جز گسترش تروریسم و افزایش خشونت و ناامنی برای ملت‌های مسلمان نداشته است و امروز هم سیاست‌های چندگانه آمریکا در حمایت و پشتیبانی از تروریسم مانع دستیابی به راهکار حل و فصل بحران در عراق و سوریه شده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش الگوی رفتاری آمریکا و رژیم صهیونیستی را نشانگر این دانست که این بازیگران از تداوم جنگ و خونریزی در عراق و سوریه حمایت می‌کنند و تداوم تخریب زیرساخت‌ها در راستای منافع و امنیت رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد.‌

آل‌هاشم به برجام و پسابرجام اشاره و تصریح کرد: پس از برجام خصومت آمریکا با ایران نه تنها کاهش نیافته بلکه این دشمنی ابعاد پیچیده‌تر و گسترده‌تری پیدا کرده است و مستندات بسیاری وجود دارد که آمریکا گفتگوهای هسته‌ای و پسابرجام را فرصتی می‌دانست برای نزدیک شدن به ایران و تلاش کرد در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به انحای مختلف در ایران نفوذ کند.

وی با اشاره به اذعان آمریکایی‌ها یکی از سیاست‌های اصلی آمریکا را تغییر ذهنیت مردم ایران نسبت به آمریکا برشمرد و گفت: آمریکا با نیت تغییر نظام ایران پای میز مذاکره آمد و وقتی در پسابرجام متوجه شد نمی‌تواند ایران را تسلیم کند فریب کاری کرد و به تعهدات خود در برجام عمل نکرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه در پسابرجام اقدام تاثیرگذاری در اقتصاد ایران صورت نگرفته، افزود: مساله آمریکا با ایران موضوع هسته‌ای نیست و مشکل آمریکا موجودیت جمهوری اسلامی و اصل اسلام است نه اقدامات و رفتارهای ایران.

آل‌هاشم به 37 سال گذشته و انتخابات در آمریکا اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا هر کسی که بوده خصومت با ایران وجود داشته و به نظر نمی‌رسد در این دوره هم که حزب جمهوری خواه پیروز شد تغییر اساسی در رفتار آمریکا نسبت به ایران به وجود آید و اگر توانمندی دفاعی و علمی و دیپلماتیک ایران در سطح بازدارندگی وجود نداشت آمریکا حاضر به مذاکره و دادن امتیاز نبود.

وی خطرناک‌ترین تهدید آمریکا را مربوط به حوزه گفتمانی و هویتی دانست و تصریح کرد: دشمن متمرکز بر حوزه گفتمانی انقلاب اسلامی شده و درصدد ضربه زدن به گفتمان جمهوری اسلامی ایران و تحریف اندیشه‌های امام است و ایجاد گروه‌های تروریستی در منطقه با هدف ایجاد چالش گفتمانی مقابل انقلاب ایران صورت گرفته است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به تاکید مقام معظم رهبری بر حفظ و تقویت روحیه انقلابی‌گری اشاره کرد و گفت: تعالی و پیشرفت کشور نیاز به روحیه انقلابی‌گری دارد و حفظ ارزش‌های انقلاب می‌تواند ما را مقابل دشمن مصون کند.

آل‌هاشم عامل اصلی نگرانی دشمن را هویت اسلامی انقلاب برشمرد و تصریح کرد: انقلاب چالشی بزرگ برای اندیشه‌های الحادی ایجاد کرده و امروز با وجود گسترش خشونت و ناامنی در منطقه از ثبات و امنیت مناسب برخوردار است در حالی که ملت‌های منطقه در آتش تروریسم می‌سوزند.

وی به امنیت مرزهای ایران اشاره کرد و گفت: این امنیت حاصل اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه نظامی و سیاسی است و در پرتو مجاهدت‌های فرزندان ما در نیروهای مسلح از جمله ارتش میسر شده است و امروز وظایف مهم و خطیری بر عهده نیروهای دلسوز و متعهد مسلح قرار دارد که ارکان اقتدار نظام بر شانه‌های آنها استوار است و نباید یک لحظه از تلاش برای ارتقای بنیه دفاعی کشور غافل شوند و باید با بصیرت، شناخت و ولایتمداری وظایف ملی خود را انجام دهند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تقویت بنیه دفاعی و استحکام‌بخشی به سرمایه انسانی را نیازمند توجه به نیازهای نیروها دانست و بر تقویت ایمان کارکنان و معنویت آنها تاکید کرد و افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر ایمان به دلیل اهمیت معنویت و نقش ویژه آن در توانمندی نیروهای مسلح بوده است.

آل‌هاشم نقش‌آفرینی منطقه‌ای را از دیگر الزامات جمهوری اسلامی ایران برشمرد و تصریح کرد: بدیهی است جنگ با دشمن به پایان نرسیده و همچنان در معرض تهدیدات قرار داریم ولی جمهوری اسلامی با درایت رهبری به قدرت مستقل و مقتدر در منطقه تبدیل شده است.

وی در پایان بر لزوم حفظ وحدت و همدلی برای ادامه اقتدار نظام تاکید کرد و گفت: نباید ناامیدی را در دل‌ها مطرح کنیم چراکه پیروزی نهایی از آن ماست به شرط اینکه ایمان کامل داشته باشیم به آنچه انجام می‌دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.