به گزارش قدس آنلاین از تبریز، امیرحسین بهداد اظهار داشت: پیرو دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور درخصوص ضوابط بهداشتی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و صدور پروانه بهداشتی در راستای ارتقاء بهداشت عمومی، کارشناسان اداره کل دامپزشکی با مراجعه حضوری به تک تک مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی (قصابیها، پرکنده فروشیها و ...) وضعیت بهداشتی آنها را مطابق با فرمهای ممیزی ابلاغی توسط سازمان دامپزشکی کشور مورد ارزیابی قرار دادند.
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی افزود: بر این اساس اقدامات بهداشتی از جمله نصب کاشی، نصب کف شور، نصب روشویی، نصب توری پنجرهها، اضافه کردن یخچال به نسبت حجم فرآورده خام مورد عرضه، رعایت اصول بهداشت فردی و... در مراکز عرضه، اجرایی شده و مورد تایید قرار گرفت.
بهداد خاطرنشان کرد، مراکزی که موفق به اخذ پروانه بهداشتی شدهاند با نصب برچسب دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی که الزاما بر روی شیشه فروشگاه نصب شده است متمایز شدند.
وی گفت: این طرح برای اولین بار در سطح استان و در شهرستان کلیبر اجرایی شده و تا استانداردسازی تمامی اماکن عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان ادامه خواهد یافت.
نظر شما