ذبیحالله ذاکری در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین افزود: از مجموع ۷۰ هزار کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در مازندران، ۱۵۰۰ کیلومتر آن فرسوده بوده و نیازمند ۳هزار میلیارد ریال اعتبار برای اصلاح می باشد.
وی با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب ساری در زمینی حدود ۱۰ هکتار درحال احداث است، اضافه نمود: این تصفیه خانه دارای چهار مدول است که مدول اول آن در بهار ۹۱ به بهره برداری رسید و هر مدول برای شدت جریان متوسط ۲۴ هزار متر مکعب در روز و برای جمعیت ۱۰۵هزار نفر طراحی گردید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران با بیان اینکه فرایند تصفیه خانه، تصفیه بیولوژیکی به روش لجن فعال MLE با قابلیت حذف نیتروژن است، اضافه نمود: کیفیت پساب حاصل از فرایند در نظر گرفته شده مطابق با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست برای تخلیه به آبهای سطحی می باشد.
ذاکری ادامه داد: عملیات احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب ساری با پیشرفت خوبی در حال اجراست و بخش اعظمی از ساختمان این پروژه ساخته شده است.
وی از تصویب و اجرای طرح جامع منابع تامین آب در مازندران خبر داد و گفت: مطالعات این طرح پایان یافته و در مرحله اجرای عملیات عمرانی می باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران از تصویب اعتبار ۲۶۵ میلیون یورویی بانک توسعه اسلامی به منظور ساماندهی و اجرای شبکه آب و فاضلاب در شهرهای محمودآباد، رامسر، تنکابن، قائمشهر و آمل خبر داد و تاکید نمود: تلاش می کنیم نُرم ساماندهی شبکه فاضلاب استان را در برنامه ششم به ۵۵ درصد برسانیم.
نظر شما