انتخابات

رئیس پژوهشکده آموزش از دور دانشگاه پیام نور، رویکرد آموزش ترکیبی را گزینه مطلوب نظام آموزشی دانشگاه پیام نور معرفی کرد و گفت: برای تبیین ابعاد گوناگون نظام آموزش ترکیبی، تم اصلی یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران که با مشارکت انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و حمایت دانشگاه‌های معتبر کشور در اسفند ماه سال جاری برگزار می‌شود، نیز یادگیری ترکیبی خواهد بود.

برگزاری کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران به میزبانی دانشگاه پیام نور

به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از خبرگزاری ایسنا،   دکتر بهمن زندی با اعلام این خبر افزود: دانشگاه پیام نور بیش از ۲۵۰ استاد تمام و دانشیار و حدود ۱۲۰۰ استادیار در رشته های مختلف دارد که در زمینه آموزش حضوری و الکترونیکی فعالیت دارند.

وی با اشاره به وجود فضاهای آموزشی اعم از هزاران کلاس، آزمایشگاه و لابراتوار از یک سو و وجود سامانه مجهز آموزش الکترونیکی و آزمون های آنلاین از سوی دیگر، تکیه صرف به آموزش های الکترونیکی یا حضوری را اندیشه ای غیر منطقی دانست و رویکرد آموزش ترکیبی را بهترین گزینه برای نظام آموزشی دانشگاه اعلام کرد.

رئیس پژوهشکده آموزش از دور دانشگاه پیام نور، رویکرد یادگیری ترکیبی را هماهنگ با فلسفه وجودی دانشگاه های باز و استفاده همزمان از امکانات آموزش الکترونیکی و آموزش حضوری معرفی کرد.

وی افزود: انتخاب رویکرد ترکیبی هم اکنون یک انتخاب جهانی است و امروزه یادگیری ترکیبی، دانشگاه های سنتی و دانشگاه های باز و از راه دور را به هم نزدیک کرده و همگی سعی دارند با یادگیری از اصول این رویکرد به بالابردن کیفیت آموزش کمک کنند.

دبیر یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران از تمامی استادان و پژوهشگران حوزه های تعلیم و تربیت، روانشناسی، جامعه شناسی، زبان شناسی، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم اطلاعات و دانش شناسی، علوم رایانه، علوم مهندسی، علوم پزشکی، آموزش زبان فارسی و زبان های خارجی و دیگر علومی که به نوعی به آموزش از دور و یادگیری الکترونیکی مرتبط هستند، دعوت کرد که با ارسال مقالات و شرکت در کنفرانس یاد شده بر غنای ادبیات علمی یادگیری الکترونیکی و یادگیری ترکیبی بیفزایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، علاقه مندان می توانند برای آشنایی با محورهای کنفرانس و ثبت نام به لینک زیر مراجعه نمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.