تحولات منطقه

بیرجند: مدیرعامل سازمان پارکها وفضای سبز شهرداری بیرجند با اشاره به این که به اجرای کمر بند سبز در شهر بیرجند گفت: از مجموع ۶۰ هکتار مساحت آن، تاکنون ۲۰ هکتار آن اجرا گردیده است.

۲۰ هکتار از کمر بند سبز شهر بیرجند اجرا شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین مجتبی انصاری با بیان اینکه  عامل ایجاد پدیده ریز گرد کیلومترها و چه بسا صدها کیلومترخارج از حریم شهرها قرار دارد گفت: عملا شهرداری ها نمی توانند در جهت جلوگیری از بروز آن کار خاصی انجام دهند.

وی بااشاره به اینکه چون ارتفاع حرکت ریز گرد بالاست  وتحت هر شرایطی وارد شهرها می گردد بیان کرد: با این حال شاید تنها اقدامی که شهرداریها می توانند در این راستا انجام دهند فراهم کردن امکان جذب ریزگردها است .

انصاری کاشت درختانی که دارای تاج گسترده و رشد طولی بالایی هستند و استفاده از درختان سوزنی برگ را از عوامل موثر در کنترل ریزگردها دانست.

وی همچنین اجرای کمربند سبز در اطراف شهرها با استفاده از گونه های متراکم و مرتفع و به صورت عمود بر جهت باد غالب و افزایش استفاده از آبنماها با فواره های دارای پرتاب آب زیاد را از عومل دیگر در کنترل ریزگردها دانست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha