به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از خبرگزاری فارس، علی محمد ذوالفقاری گفت: از سال گذشته رویکرد مدیریت اجتماعی در کمیته امداد تغییر کرده به طوری که افزایش خدمات به همراه افزایش سرعت در ارائه خدمات سرلوحه کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: افزایش مشارکتهای اجتماعی برای تسریع درمانگری فقر با مشارکت مردمی آغاز شده است بوطری که یکی از اقدامات کمیته امداد اصلاح روند صندوقهای صدقات در کل کشور بوده است.
ذوالفقاری تصریح کرد: همچنین به دنبال آن هستیم تا درآمد انفاق را با درآمد ناخالص ملی استانها متناسب کنیم چون در برخی از استانها تفاوت فاحشی وجود دارد و نشان دهنده آن است که کمیته امداد نتوانسته ثروتمندان و خیرین شهر را بشناسد و از آن کسب درآمد کند.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مبالغی که به امداد کمک میشود در جهت محرومیتزدایی در کل کشور هزینه میشوند.
وی افزود: هزینههای فقر بسیار بالاتر از میزان کمکها و مشارکتهاست به طوری که حضور مردم ۲۵ درصد مجموع منابع مورد نیاز را تامین میکند و در سیاستهای جدید به دنبال آن هستیم تا مشارکتهای مردمی را افزایش داده و تکیهگاه را مردم قرار دهیم.
نظر شما