به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از فارس، امیر وجدانینیا با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی، حوزه فرهنگ را نیز تحت الشعاع قرار داده است، گفت: هم اکنون سازمان بسیج دانشجویی با همکاری نهادهای مختلف و دانشگاهها در حال تدوین نقشه راه مبارزه با آسیبهای اجتماعی که اعتیاد به مصرف مواد مخدر در راس آن قرار دارد، است.
وی اظهار داشت: امروزه مصرف مواد مخدر در حال گسترش و شیوع است و نوجوانان و جوانان کشور ما بیش از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به اعتیاد هستند.
وجدانینیا با اشاره به اینکه باید از روشهای مختلف برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر استفاده کرد، ادامه داد: سازمان بسیج دانشجویی کشور، پی به اهمیت مبارزه اجتماعی با مواد مخدر برده و در حال همکاری با نهادهای مختلف و دانشگاهها برای انجام اقدامات پیشگیرانه ابتلا به اعتیاد در میان مردم بویژه دانشجویان است.
معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر اینکه حل شدن معضل اعتیاد و پدیده مواد مخدر به مبارزهای فراگیر و پیوسته در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و انتظامی نیازمند است، گفت: مبارزه ریشه دار فرهنگی، میتواند تضمین کننده بهره دهی فعالیت دیگر بخشها باشد.
وجدانی نیا تصریح کرد: با اقدامات فرهنگی میتوان از گسترش روز افزون اعتیاد و قاچاق مواد مخدر در کشور جلوگیری کرد و از این رهگذر، سلامت فردی و اجتماعی را به کشور بازگرداند.
وی، با بیان اینکه معضل مواد مخدر یک پدیده چند وجهی است و باید تلاشها بر ابعاد مختلف معطوف شود، گفت: توسعه برنامههای فرهنگی به صورت فراگیر برای آگاهی سازی مردم در قشرهای مختلف از کلیدی ترین گامها در جامعه است و مبارزه با قاچاق و ترویج مخدرهای سنتی و صنعتی هم باید به صورت چند وجهی رصد و اجرایی شود.
وجدانی نیا افزود: یکی از مشکلات مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در نحوه استفاده توسط قشرهای مختلف است که با تبلیغهای کاذب اذعان میکنند که در بخشهای ورزشی باعث زیبایی اندام و تقویت عضلات میشود و در بخش تحصیل حافظه و ذهن قوی میکند و در بخش درمانی درد را تسکین بخشد و حتی برای لاغری هم ترویج میشود.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی وسیع و ترویج فعالیتهای فرهنگی میتواند ادعاهای دروغین دشمنان و سوداگران مرگ را آشکار و مسیرهای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر را مشخصتر کند.
نظر شما