به گزارش قدس آنلاین، محمدسعید ایزدی پیش از ظهر دوشنبه در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان یزد اظهار داشت: متاسفانه مقوله کیفیت مدتهاست که در نظام برنامهریزی ما عملا فراموش شده و سالهاست به کمیت زندگی توجه کردهایم.
وی با اشاره به اینکه در دورهای لازم بود که کمیتها جبران شود، گفت: الان وقت آن رسیده که به کیفیتهایی از جمله ایمنی، امنیت و موارد دیگری از جمله هویت توجه ویژهتری داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در دو دهه گذشته در هیچ یک از طرحهای توسعه شهری و طرحهای بالادستی این موارد را مورد نظر قرار ندادهایم، خاطرنشان کرد: البته در موارد خاص چنین مواردی دیده میشد ولی به صورت عامل مورد غفلت واقع شده بود.
ایزدی با بیان اینکه ۱۹ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور درگیر معضلات زیرساختی مناطق حاشیه نشینی شهری هستند، گفت: هیچ زمانی شخصی در کشور زلزلههای بم و رودبار و منجیل را فراموش نمیکند، زلزلههایی که جان هزاران نفر از هموطنانمان را گرفت.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با تاکید بر اینکه امروزه شهرهای ما در موارد مختلف دیگری هم با مشکل روبهرو است، گفت: الان ورودیهای شهرهای ما دارای چه کیفیتی هستند و آیا تعریف خاصی در مورد با آن وجود دارد.
وی بیان کرد: بیش از دو دهه است که سیاست بازآفرینی شهری این مسائل را دنبال میکند و در دولت یازدهم تلاش کرد که این سیاست را تعریف کنیم تا بتواند به کیفیتهای مختلف زندگی از ابعاد مختلف توجه کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بودجه ساماندهی حاشیهنشینی از ۳۷ میلیارد تومان به بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان رسیده است، گفت: در گذشته توجه به این مناطق به مراتب کمتر از توجهی بود که الان انجام میشود.
ایزدی خاطرنشان کرد: وزارت راه متعهد به تمام کردن مسکن مهر است ولی مشکلی که وجود دارد این است که توقع پایان کار توسط وزارت راه به صورت تنهایی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران خاطرنشان کرد: الان کار ما این است که علاوه بر بحث ساخت مسکن، آسفالت، درمانگاه و دیگر موارد هم به دوش این وزارتخانه افتاده و لازم است که دیگر دستگاهها هم همت لازم را انجام دهند.
نظر شما