به گزارش قدس آنلاین، فاطمه دانش یزدی با بیان اینکه گسترش صنعت توریسم در قالب انواع خدمات، امر موثری در اشتغالزایی است اظهارداشت: استفاده از فناوری، رعایت استانداردهای جهانی، برنامه ریزی آموزشی، تبلیغاتی و تحقیقاتی نیز در رونق صنعت گردشگری از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه استان یزد چهار راه تمدن و فرهنگ بوده افزود: این موقعیت ویژه و قرار گرفتن به عنوان معبر تمدنی، فضاهای متنوع محیطی طبیعی به ویژه روستاهای هدف گردشگری، جذابیت های فراوانی برای گردشگری ایجاد کرده است.
دانش یزدی تصریح کرد: داشتن نیروی انسانی ماهر، متخصص و آموزش دیده در صنعت جهانگردی امری بسیار مهم است و در جلب رضایت گردشگران نقش مهمی دارد از این رو آموزش افراد باید کاملاً تخصصی باشد چرا که گردشگری صنعتی حساس است و با کوچکترین برخورد ناشایست ممکن است تبعات زیادی را در بر داشته باشد.
وی خاطرنشان ساخت: بخش خصوصی باید به صورت جدی و تمام قد وارد حوزه سرمایه گذاری در بخش های مختلف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شود چرا که گردشگری تضمین صلح جهانی و تلطیف تعاملات انسانی است که زمینه ساز شکل گیری تقاضای پایدار در بازارهای بالقوه گردشگری خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: توسعه گردشگری حول این موضوع شکل گرفته که با سرویس و خدمات جذاب، رضایت مشتریان در استراحت و آسایش جسم و لذت مادی فراهم شود. گردشگری دارای ظرفیتهای نهفته دیگری است که توجه به آنها در کنار دستورات خداوند میتواند علاوه بر آسایش جسم و لذت مادی به آرامش روح و توجه به معنویت و ارتقای اخلاق منجر شود.
وی تصریح کرد: استانداردسازی به منظور رشد زیرساخت های صنعت گردشگری همگام با رشد کیفیت در بخش های مختلف، برگزاری نمایشگاه های بین المللی در زمینه های مختلف گردشگری و تجهیز مجتمع های بین راهی از جمله برنامه هایی است که موجب تقویت پایه های صنعت گردشگری می شود.
نظر شما