به گزارش قدس آنلاین، قائم مقام وزیر نیرو هدف از این برنامه را ایجاد انگیزش دانست و یاد آورشد: به موجب این پوشش ضعف ها و تقویت نکات قوت مشخص می شود تا آمار و احتمالات در سطح استان قابل ارائه و به هم نزدیک باشد و برای این منظور هر کدام از شرکتهای باید یک نفشه راه ۲ تا ۳ سال آینده را داشته باشند .
وی در ادامه گفت : ما باید برای ۲۵ ساله آینده برنامه داشته باشیم مثلاً در زمینه های حدود جمعیت ، نیاز های آبی و منابع تامین آب و منابع جایگزینی و در تولید برق یا در توزیع برق و انتقال نیز به همین صورت ، باید بدانیم در جغرافیای خدمات در کجا هستیم .
مهندس محمودی همچنین افزود : ما باید در برنامه ششم نهایت سعی خود را بکنیم که از ظرفیت سرمایه گذاران استفاده کنیم و هدف گذاری کنیم تا یکی از پایلوت های خوب انرژی های تجدید پذیر خصوصاً انرژی خورشیدی باشیم.
قائم مقام وزیر نیرو در ادامه افزود : برای تامین منابع مالی تمامی شرکتها باید راه کارهای جدیدی همچون استفاده و جذب سرمایه گذاران را دنبال کنند که برق در این زمینه سالها جلو رفته است آب و فاضلا ب نیز در این زمینه کار کرده و آب منطقه ای هم باید کارهای جدید را دنبال کنند .
وی در زمینه برق استان قزوین گفت : ۸/۹ تلفات برق ، کار ارزشمندی است که باید روی آن کارکرد که از این بهتر شود اما نسبت به ۱۱ درصد کشور جایگاه خوبی دارد ، زنجیره تولید و انتقال و توزیع و مصرف برق در استان خوب است انشاء الله به همین روال بماند
مهندس محمودی تصریح کرد :ما باید برای کارها برنامه بلند مدت داشته باشیم؛ پشتیبانی برق منطقه ای از استان مورد انتظار ما است چون استان قزوین استانی دانشگاهی و صنعتی است .
مهندس سعید بهادیوند چگینی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین و رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی از شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یاد آورشد: ما در استان ۶ شهرستان ۲۴ شهر داریم و ۱۰۰%روستاهای بالای ۲۰ خانوار ما برق دارند ، ۵۵۰ هزار مشترک داریم و به یک میلیون و دویست هزار نفر برق رسانی می کنیم و ۷۳% آن به بخش کشاورزی و صنعتی اختصاص دارد ، در استان قزوین هم خطوط ۴۰۰ کیلو ولت و ۲۳۰ کیلو ولت وهم ۶۳ کیلو ولت داریم که وظیفه حفظ و نگهداری آنها بر عهده برق منطقه ای زنجان است ویک پست ۴۰۰ به ۶۳ کیلو ولت ، هشت پست ۲۳۰ کیلو ولت وسی و پنج پست ۶۳ به ۲۰کیلو ولت نیز داریم .
وی در ادامه گفت : ۱۸درصد مصارف استان خانگی ، ۶ درصد عمومی ،۲۵ درصد کشاورزی و ۴۵ درصد صنعتی و ۷۰ درصد مصرف برق در استان در حوزه تولید است سایر مصارف و روشنایی ۶ درصد است .
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین همچنین گفت: پیک بار استان ۷۲۰۰ مگا وات است نرخ انرژی توزیع نشده کمتر از شاخص کشور است و ۱/۲۳درصد است و ۸/۹ تلفات در شبکه داریم که نسبت به شاخص کشور کمتر است و متوسط نصب کنتور نیز ۲۲۲ روز است .
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکتهای آب منطقه ای ، ابفای شهری و روستایی و مدیریت انتقال نیرو ی برق استان قزوین و مدیریت تولید نیروگاه شهید رجایی گزارشی از عملکرد شان ارائه کردند .
نظر شما