به گزارش قدس آنلاین، مهرداد بذرپاش شامگاه یکشنبه در همایشی از سلسله همایشهای «پایان فتنه، پایان فریب» در محل مسجد چهارده معصوم مشهد درباره حماسه ۹ دی اظهار کرد: ۹ دی تلاقی عاشورا، مردم و ولایت فقیه است که این حماسه خواست کشور واکسینه شود و شد.
وی ادامه داد: اگر در فتنه ۸۸ دعوا بین طرفداران دو کاندیدا بود پس چرا وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دستبند سبز به دست داشت و فلان آقازاده با فلان سناتور قرار گذاشت که ایران را تحریم کنید تا در مقابل جنبش سبز سر تعظیم فرود آورد.
فتنه گران بانی اصلی تحریم ها هستند
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مبلغ تخمین خسارت اقتصادی کشور بعد از فتنه ۸۸ است، تصریح کرد: اصل تحریمهای ما در قطعنامه ۱۹۲۹ سازمان ملل تصویب شد که این قطعنامه مصوب سال ۸۹ و پس از فتنه ۸۸ است که شدیدترین قطعنامه تصویبی است که علیه یک کشور میتواند صادر شود.
بذرپاش خاطرنشان کرد: افرادی که فتنه را در کشور باب کردند باعث و بانی اصلی تحریمها هستند و تمام مذاکرات ما تا قبل از برجام که هنوز هم ادامه دارد بر سر برداشتن تحریمهای قطعنامه ۱۹۲۹ بوده است چون بخش اعظم تحریمها در این قرارداد به ما تحمیل شد.
وی افزود: فتنه یعنی کشور ما دهها پله در شاخصهای بینالمللی سقوط کرد. فتنه یعنی بین مردم و بسیاری از مسئولان کشور اختلاف عمیق ایجاد شد. فتنه یعنی یک عده وطنفروش به دشمن گفتند اگر میخواهی دست از سر ما بردارند ایران را تحریم کنید.
سرنگونی نظام؛ هدف فتنه ۸۸
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه در فتنه ۸۸ دعوا بر سر سرنگونی جمهوری اسلامی بود، گفت: عدهای میخواستند سر به تن کشور نباشد و در این جریان متحد شده بودند تا کشور را به زمین بزنند.
نماینده سابق مجلس ادامه دارد: اما اکنون بچههای انقلابی و مؤمن متهم وضع موجود میشوند و حاصل تحریم، فساد و نماد کارآمدیها میشوند. در واقع مشکلات اقتصادی و فساد را تقصیر بچههای انقلابی میدانند بچههایی که کمترین حضور را در این عرصهها داشتهاند.
پس از فتنه لیست دانشمندان هسته ای لو رفت
بذرپاش تصریح کرد: پس از فتنه ۸۸ لیست دانشمندان هستهای ما لو رفت و ۴ نفر از آنها ترور شدند که به لطف سربازان گمنام حضرت ولیعصر(عج) ترور ۶ نفر دیگر خنثی شد اما سوال اینجاست که چرا بعد از فتنه این لیست لو رفت.
وی ادامه داد: چرا بعد از فتنه این همه انسان کشته شدند اما زمانی که این جریان کنترل شد کشتهشدنها متوقف شد؛ در واقع در جریان فتنه مهم این است که چه کسی شروع کرد و چه کسی این جریان را دنبال میکند.
مدافعان برجام آرام آرام از مردم عذرخواهی می کنند
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه مشکلات اقتصادی در رفع مشکلات مردم است، گفت: برجام تجربه تاریخی برای ملت ایران بود و کسانی که برای دفاع از برجام سینه چاک میکردند آرامآرام خودشان از مردم عذرخواهی میکنند.
بذرپاش ادامه داد: در جریان تدوین برجام این مسئله گفته شد که هزار و یک اشکال وجود دارد که طرف مقابل از این نقطه میتواند برجام را نقض کند.
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه برجام تعهد جمهوری اسلامی با شخص اوباماست، گفت: این یک اشتباه است که برجام تعهد با دولت آمریکا نیست و صرفاً با شخص اوباماست؛ گرچه اوباما حاضر نشد در این چند روز آخر ریاست جمهوری خود قانونی که علیه ایران تصویب شد را وتو کند.
برجام یکی از مصادیق نفوذ بود
وی با اشاره به اینکه یکی از حوزههای اقتدار ما توانایی هستهای ما بود گفت: دشمن چون نمیتوانست با ما مقابله مستقیم کند در درصدد برآمد در داخل کشور وضعیت دو قطبی ایجاد کرد و مسئله هستهای را به اقتصاد گره بزند به طوری که اگر ملت ایران میخواهند اقتصاد درست شود باید هستهای را کنار بگذارند.
نماینده سابق مجلس افزود: برجام برای طرف ایرانی برداشتن تحریمها و برای طرف غربی نگه داشتن تحریمها بود و مصداق نفوذ کسانی هستند که خواسته یا ناخواسته کاری کردند که پروژه دو قطبی هستهای و اقتصاد در داخل کشور تشدید شود.
بذرپاش ادامه داد: پس از این موضوع دو قطبی منطقه و اقتصاد مطرح شد به طوری که عدهای از درست شدن اقتصاد بگویند و عدهای دیگر در مورد مسائل منطقه و در این میان اگر هیلاردی کیلینتون در انتخابات آمریکا رأی میآورد استاد مدیریت این مدل بود.
وی با بیان اینکه حواسمان باید به پروژه دو قطبی که هنوز ادامه دارد باشد، گفت: این پروژه قصد دارد در داخل ملت ایران دو قطبی ایجاد کند تا ملت فشار بیاورند که کشور از توانمندیهایی نظیر توانمندی هستهای و مسائل منطقه دست بردارد.
برخی به دنبال نمایش مدل مدیریت قاجاری در کشور هستند
بذرپاش با بیان اینکه برخیها به دنبال این هستند که مدل مدیریت قاجاریه را در کشور دنبال کنند، گفت: قاجاریه نماد افول تمدنی ایران است که در فیلم یتیمخانه ایران نیز برش مختصری از تاریخ آن دوران نمایش داده میشود. دورانی از تاریخ ما که تقریباً محو شده و جزء اطلاعات عمومی ما نیست.
نماینده سابق مجلس با بیان اینکه اکنون نیز این ادبیات وجود دارد، گفت: این ادبیاتی است که در مقابل جبهه انقلابی، مومن، باغیرت و حتی وطنپرست قرار گرفتند. در واقع اگر در قاعده وطنپرستی تحقیق کنیم میبینیم که چندین شهید را به خاطر این موضوع در دوران جنگ تقدیم کردیم. پس ادبیات مذکور هر ایستادگی بر مبنای ماجراجویی تعریف میشود.
بذرپاش تصریح کرد: مدل مدیریت قاجاریه میگوید که به دشمن امتیاز بده تا مزاحمت نشود و زمانی نیز برای این امتیازدهی اعلام نمیکند و آن را تا اطلاع ثانوی ادامهدار میداند.
وی خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی زمانی که خرمشهر در محاصره دشمن درآمد دگراندیشان میگفتند حال که اکنون خرمشهر را به دشمن دادیم عیبی ندارد در معاهدات بینالمللی خرمشهر را پس میگیریم اما امام گفت خرمشهر باید آزاد شود. این ادبیات امام مدل مدیریت انقلابی است.
نظر شما