تحولات منطقه

خرم آباد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: باید استان لرستان را در زمینه گوهرتراشی در دو سال اول به‌عنوان قطب منطقه‌ای و در سال‌های بعد بعنوان قطب ملی مطرح کنیم.

لرستان قابلیت تبدیل به«قطب ملی گوهرتراشی» را داراست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین محمدرضا صفی‌خانی صبح  دوشنبه در جلسه ویژه پژوهشگران و فناوران لرستان که در استانداری لرستان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های اصلی استان لرستان قیر طبیعی و تالک است، اظهار داشت: ‌استان لرستان رتبه نخست کشور در بحث تولید قیر طبیعی و تالک را در بحث ذخایر دارد که می‌توانیم کارهای خوبی را در این زمینه انجام دهیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های لرستان در «گوهرشناسی» افزود: لرستان در بحث گوهرتراشی دارای ظرفیت‌های مطلوبی است و یکی از اولویت‌های برنامه‌های ما در بحث اقتصاد مقاومتی گوهرتراشی است که در این زمینه باید استان لرستان را در دو سال اول به‌عنوان قطب منطقه‌ای و در سال‌های بعد بعنوان قطب ملی مطرح کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به حمایت دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه آموزش گوهر شناسی بیان کرد: همچنین حمایت‌هایی از طرف دستگاه‌های اجرایی مختلف استان لرستان صورت گرفته و در حال حاضر فنی‌ وحرفه‌ای استان برای ارائه آموزش‌های لازم آمادگی دارد  و در این راستا قرارداد نیز منعقد شده است.

صفی‌خانی با اشاره به اینکه برای پیشرفت استان باید شرکت‌های دانش بنیان حمایت شوند، عنوان کرد: برای اینکه محصولات تولیدی استان لرستان تجاری‌سازی شود باید شرکت‌های استان تقویت و در بازراهای کشوری حضور یابند. وی حضور کسب و کارها در  بخش دانش بنیان را لازم دانست و بیان کرد: برای اینکه ایده‌ها و کسب و کارها بتوانند در بازارهای داخلی و خارجی حضور بیشتر داشته باشند و با بازارهای مختلف ارتباط برقرار کنند باید حضور بیشتر داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.