به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بیرجند، سید علی اکبر پرویزی صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قاینات، بیکاری را معضل ودغدغه نظام دانست و اظهار داشت: این معضل تنها با توسعه سرمایه گذاری و ایجاد زمینه های سرمایه گذاری مرتفع خواهد شد؛ از اینرو لازم است تا با انعکاس ظرفیت ها و مزیت های بزرگ استان، زمینه توسعه این امر در بخش های مختلف نیز بیش از پیش تقویت شود.
، با بیان اینکه خراسان جنوبی در کنار محدودیت ها و مشکلاتی که دارد، دارای توانمندی ها و ظرفیت های بسیار بزرگی است یادآورشد: همه باید تلاش کنیم تا این پتانسیل ها به خوبی اطلاع رسانی شود تا سرمایه گذاران با طیب خاطر و با اعتماد کامل نسبت به سرمایه گذاری در این منطقه اقدام کنند.
وی بابیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول ۳۷ سال گذشته در حوزه های مختلف خدمات بسیار مناسبی را صورت داده است، گفت: حتی در دوران جنگ تحمیلی دولت از ارائه خدمات عمومی به مردم در مناطق مختلف دریغ ننمود و در این زمینه نیز خدمات مناسبی در بخش های مختلف به مردم ارائه شد.
وی با بیان اینکه وجود برخی مشکلات منحصر به یک دولت و یا یک بازه زمانی خاص نیست، گفت: معضل اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های دولت مشکلی است که مربوط به کل نظام بوده و از سال های قبل وجود داشته و احتمالاً تا سال های آتی نیز ادامه خواهد داشت.
وی به مشکلاتی که همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی متوجه نظام مقدس اسلامی بوده است اشاره کرد و افزود: بعد از جنگ تحمیلی، دشمن به اشکال مختلف از جمله فشارهای بین المللی، تحریم های ظالمانه و... در صدد ضربه زدن به نظام بود، که این امر موجب شده است تا برخی مشکلات به صورت ریشه ای مرتفع نشده و نتوان آنگونه که مورد انتظار است در برخی زمینه ها اقدام کرد.
وی موضوع اشتغال، بهداشت و درمان، راهسازی، آبرسانی شهری و روستایی ومدرسه سازی را نمونه ای از این مسائل دانست وتصریح کرد: همه دولت های گذشته نیز به اشکال مختلف در تلاش برای ارائه خدمت به مردم بوده اند و با عنایت به شعارها و سیاست هایی که داشته اند بخشی از این موضوعات را دنبال و به نتیاج مناسبی نیز دست پیدا کرده اند.
وی به انتقاداتی که در برخی از زمینه ها از سوی مسئولین و رسانه ها مطرح می شود اشاره کرد و با بیان اینکه انتقاد لازمه کار رسانه ای و شرط رسیدن به نقطه مطلوب است گفت: اگر انتقادی که صورت می گیرد بر اساس واقعیات روز و شرایط جامعه بوده و با نگاهی سازنده و در راستای اصلاح امور صورت گیرد قطعاً تاثیرگذار بوده و می تواند گره بسیاری از مشکلات مردم را باز نماید.
استاندار خراسان جنوبی، به وجود ۴ بازارچه مرزی در استان خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: مطابق با برآوردهایی که صورت گرفته امیدواریم میزان صادرات کالا از مرز ماهیرود به کشور افغانستان تا پایان سال جاری به یک میلیارد دلار برسد که در مقایسه با میزان مشابه سال گذشته نزدیک به ۳۲ درصد افزایش داشته است؛ این در حالیست که با رایزنی هایی که با طرف افغانی صورت گرفته امیدواریم بازارچه یزدان نیز هرچه سریعتر فعال شود.
پرویزی، به توفیقات دولت تدبیر و امید در زمینه برجام اشاره کرد و ادامه داد: برجام یک توافقنامه بین المللی است، که چه اجرایی شده و یا اجرایی نگردد دیگر اجماع جهانی که علیه ایران شکل گرفته بود تکرار نخواهد شد و باید گفت به معنی واقعی کلمه دیوارهای تحریم دیگر فرو ریخته و این دست آوردی بزرگ برای ملت عزیز ایران است.
وی بابیان اینکه برخی افراد به دنبال بهانه ای برای تخریب وتضعیف دولت هستند، گفت: قطعاً در برجام منافع ملی کشور مورد توجه قرار گرفته و همواره ارشادات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز راهگشا بوده است.
وی افزود: برجام دارای مزایا ومعایبی است که باید تلاش کنیم از ظرفیت هایی که در این سند برای کشورمان در نظر گرفته شده است به نحو مطلوب و مناسب بهره گیری نماییم.
مقام عالی دولت در استان، با بیان اینکه نباید فضای استان را فضایی تاریک، مسموم و سرشار از محرومیت ها ومشکلات توصیف کرد، گفت: واگویه کردن مشکلات با سیاه نمایی و تاریک جلوه دادن همه چیز متفاوت است؛ چرا که این امر قطعاً جلوی ورود سرمایه گذاران به استان و فعالیت آنان را در حوزه های مختلف خواهد گرفت.
پرویزی، به نقش رسانه ها در توسعه سرمایه گذاری خارجی و داخلی اشاره کرد و ادامه داد: رسانه ها در کنار اقدامات سازنده می توانند ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی که در این استان وجود دارد را به شکلی هنرمندانه معرفی نمایند تا زمینه های جذب و حضور فعالین بخش خصوصی و سرمایه گذاران فراهم شود.
استاندار خراسان جنوبی، به وجود معادن غنی در این استان اشاره کرد وادامه داد: وجود محصولات استراتژیک کشاورزی، مرز مشترک با کشور افغانستان، وجود روستاهای هدف گردشگری و سنگ های تزئینی از دیگر پتانسیل هایی است که می توانند مورد توجه رسانه های استان قرار گیرند.
پرویزی، صنایع دستی رااز دیگر ظرفیت های استان دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با توسعه فرآوری محصولات و جلوگیری از خام فروشی در بخش های مختلف، زمینه های اشتغال روستائیان و مردم نقاط مختلف استان را فراهم شود.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای استان باید به نحو مطلوب و مناسب برای سرمایه گذاران و فعالین بخش خصوصی تبیین و معرفی شوند، افزود: باید تلاش کنیم تا خراسان جنوبی رابه عنوان قطب معدنی کشور و یکی از مهمترین مناطق در زمینه تولید و فراوری محصولاتی همچون زرشک، زعفران، عناب و انار معرفی نماییم.
استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل و مشکلات شهرستان قاینات اشاره کرد و ادامه داد: با رایزنی ها و پیگیری هایی که صورت گرفته امیدواریم مشکلات موجود در کارخانه فولاد قاینات هرچه سریعتر مرتفع و شاهد افتتاح این کارخانه مهم در این منطقه باشیم.
پرویزی، به اقدامات انجام شده در خصوص دوبانده کردن مسیر ارتباطی بیرجند – قاین اشاره کرد و افزود: تجهیز و بهره برداری از اورژانس بیمارستان قاین تا پایان سال جاری نیز از دیگر دستورکارهایی است که امیدواریم به نتیجه مطلوب برسد.
وی با بیان اینکه مسئولین دستگاه های اجرایی باید در فواصل زمانی به شهرستان ها و ازجمله شهرستان قاین سفر کرده واز نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گیرند، افزود: تفویض اختیار به مدیران شهرستانی در خصوص برخی از استعلامات و نیز اختیارات اداری که موجب تسهیل امور می گردد نیز باید در دستورکار مسئولین استانی قرار گیرد.
وی به برگزاری جلسه شورای عالی آب به ریاست معاون اول رئیس جمهوری با دستور کار انتقال آب از دریای عمان به استان های شرقی و مرکزی کشور خبر داد و افزود: امیدواریم در این جلسه تصمیمات خوبی برای انتقال آب به استان خراسان جنوبی نیز اتخاذ گردد.
وی به خشکسالی های چند ساله و کاهش میانگین بارندگی در کل کشور طی سال های اخیر اشاره کرد وافزود: برغم کاهش میزان بارندگی در کشور دولت در سال جاری بالغ بر ۱۱ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری کرده است که خود رکوردی بی نظیر محسوب می شود.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۰ درصد محصولات کشاورزی در بخش های مختلف افزایش داشته است، گفت: توسعه کشت های گلخانه ای، استفاده از روش های نوین آبیاری و حمایت از کشاورزان از جمله اموری بوده که در طول سه سال اخیر به طور جد مورد توجه دولت قرار داشته است.
نظر شما