به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید احمد علمالهدی صبح پنجشنبه در سخنرانی راهپیمایی حماسه ۹ دی در حرم مطهر رضوی با تاکید بر ضرورت بازخوانی فتنه ۸۸ گفت: نخستین کسی که متوجه این فتنه شد مقام معظم رهبری بود که در آبان ماه سال ۱۳۸۷ درست چندین ماه باقی مانده به انتخابات، در فرمایشات و سخنرانی خود فرمودند سیاسیون در زمین دشمن بازی نکنند که در این صورت چه ببرند و چه ببازند برد با دشمن است.
وی تصریح کرد: در جریان انتخابات قرار بود از میان خاتمی و موسوی یکی کاندیدا شود که ابتدا خاتمی کاندیدا شد اما موسوی در مصاحبهای با لوموند فرانسه اعلام کرد اگر یک رئیس جمهور باقدرت در این کشور بیاید مردم را به وسط خیابان میآورد و همین مردم رهبری را به وظایف اصل ۱۱۰ قانون اساسی محدود میکنند و اینجا بود که جریانات سیاسی متوجه شدند که ایشان برخلاف قرار اولیه به جای خاتمی کاندیدا شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: تمامی شعب اصلاحات پشت موسوی آمدند و این مصاحبه در داخل و خارج زمینه کارگزاری فتنه را فراهم کرد؛ بنابراین طرح فتنه از اینجا ریخته شد.
وی تقلب در انتخابات را رمز فتنه عنوان کرد و افزود: در روز ۲۴ خرداد، دو روز بعد از انتخابات، آن راهپیمایی از میدان انقلاب به سمت آزادی شروع شد و سران فتنه جلوی راهپیمایی بودند و شعارها را مدیریت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه این راهپیمایی بدون اجازه برپا شد تاکید کرد: در پایان این راهپیمایی عدهای کشته و عدهای به شهادت رسیدند و اتوبوسها آتش زده شد، راهپیمایی غیرقانونی بود و سران فتنه با کمال رسمیت جلوی راهپیمایی بودند و مدیریت راهپیمایی نیز برعهده موسوی بود و از آن به بعد، ۱۷ مورد راهپیمایی ساختارشکن به وسیله عناصر ضد انقلاب و استکباری در تهران به راه افتاد.
آیت الله علمالهدی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان و در راهپیمایی روز قدس تظاهر به روزه خواری کردند و در ۱۶ آذر همین تظاهرات در دانشگاه تهران صورت گرفت و عکس امام راحل را پاره کردند و در روز عاشورا هنجارشکنی به اوج رسید و اهانت به سیدالشهدا(ع) و آتش زدن ایستگاه صلواتی و سنگ زدن به در و شیشه عزاخانه حسینی انجام شد و این هتک حرمت برای مردم ولایی قابل تحمل نبود و قضیه به حماسه نهم دی و حضور جمعی مردم و چند میلیونی در سراسر کشور انجامید.
وی خاطرنشان کرد: اقتضای حماسه نهم دی این بود که حرکت فتنه شکست بخورد اما اینها تا ۲۵ بهمن حرکات خود را ادامه دادند و هنجارشکنی داشتند و در روز ۲۲ بهمن نیز در راهپیمایی حاضر و هنجارشکنی کردند و باید ارتباط فتنهگران با خارج کشور قطع شود و این انقطاع جز با حصر خانگی امکان نداشت.
آیت الله علمالهدی ادامه داد: اینکه امروز عدهای دم از رفع حصر خانگی میزنند بدانند اولاً حصر خانگی برای اینها یک نقطه مصونیت بود وگرنه حتماً باید محاکمه میشدند، برخی میگویند اینها خبر نداشتند تقلب در انتخابات رمز فتنه است اما مگر راهپیمایی ۲۴ خرداد را اینها اعلام نکردند؟ مسئول تمامی این راهپیمایی برعهده شخص موسوی بود.
وی بیان کرد: در این راهپیمایی حیثیت مردم بر باد رفت، این محاکمه و دادگاه ندارد؟ از آن روز به بعد تا روز ۲۵ بهمن، اینها ۱۷ بیانیه دادند و در تائید هر حرکتی که ضد نظام و انقلاب بود بیانیه دادند. اینها شعار «نه غزه و نه لبنان» را سر می دادند. هر حرکت اینها اگر بررسی شود اعدام برای آنها با مبانی و استدلال قطعی صادر میشود.
آیت الله علمالهدی گفت: در کدام دادگاه اینها عفو میشوند؟ در کدام دادگاه برای اینها کمتر از اعدام قائل میشوند؟ حصر خانگی برای اینها یک مصونیت بود وگرنه باید اعدام شوند. آدم کشی و بیانیه ضد نظام دادن اعدام ندارد؟ اینها حرکات هنجارشکن ضد انقلاب است.
وی بیان کرد: جریانهای لائیک وعده رفع حصر خانگی میدهند و عدهای ضد انقلاب نیز پشت سر آنها راه میافتند، آنچه در ۹ دی سال ۸۸ اتفاق افتاد، اظهار برائت از دشمنان خدا و رسول خدا بود. ما اندیشه سیاسیمان مبتنی بر نظریات سیاسی سلیقهای نیست بلکه مبتنی بر عقاید و باورهای دینی ما است.
آیت الله علمالهدی با اشاره به اینکه در مسئله فتنه، ستون خیمه نظام هدفگیری شده بود، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند راه قانون برای شما باز است اما اینها بر طبل ابطال انتخابات کوبیدند و حرف دومشان این بود که دیگر این دولت انتخابات را برگزار نکند و این شورای نگهبان بر آن ناظر نباشد و دنبال حضور جاسوسان انگلیسی و شورای امنیت بودند. مقام معظم رهبری با بصیرت توجه داشتند که این مسئله پیامد بعدی را به دنبال دارد.
نظر شما