به گزارش قدس آنلاین، حاجی رضا شاکرمی در نخستین همایش ملی یافتههای نوین در علوم انسانی و امنیت اجتماعی در سالن شهدای قوه قضاییه دادگستری البرز، بابیان اینکه مصرف مشروبات الکی در کشور افزایشیافته است، افزود: بعد از مصرف مواد مخدر و سیگار در جامعه، مصرف مشروبات الکی دومین خطری است که سلامت جامعه را تهدید میکند.
وی اضافه کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته در برخی دانشگاههای کشور ۲۶ درصد دانشجویان حداقل یکبار سابقه مصرف مشروبات الکی را داشتهاند و سن گرایش به مصرف به سنین ۱۵ الی ۱۸ سال کاهشیافته است.
شاکرمی گفت: مشروبات الکی دستساز که در آنها قرصهایی مانند دیازپام بهکاربرده میشود، بر اساس گزارشهای رسیده سبب کوری و آسیبهای جسمانی فراوانی میشود و به همین دلیل باید مردم را از مخاطرات مصرف آن آگاه ساخت.
وی ادامه داد: کشف مشروبات الکی در کشور ما هرماه در حال افزایش است چراکه در کشورهایی چون روسیه و ترکیه این محصولاتی که میسازند بهصورت بستهبندی وارد کشور ما شده و جالب اینجاست که این مشروبات بیمه هستند و به واردکنندگان این محصول گفته میشود که وقتی توانستهاید، محصولتان را بفروشید و پولتان وصول شد پول ما را پس بدهید که این اقدام برای خدشه وارد ساختن به کشور شیعی ما است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: عدم انتقال و نهادینه نکردن احکام شرعی، تأثیر شبکههای ماهوارهای، خلاصهای آموزشی، ضعف آموزش از سوی نهادهای آموزشی، تفنن و تفریحی دانستن مصرف، کمبود سرگرمیهای مناسب و نقش رسانههای نوین و تصور مفید بودن مشروب برای برخی بیماریها ازجمله دلایل گرایش به مصرف است.
نظر شما