تحولات منطقه

یزد- کارشناس مدیریت صنایع کشاورزی استان یزد گفت: میزان ضایعات موادغذایی درایران ۱۸ و هشت دهم درصد و در تولیدات گوشتی ۱۱ درصدمی باشد.

میزان ضایعات موادغذایی در تولیدات گوشتی ۱۱ درصد می باشد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کلانتری اظهارداشت: در منطقه خاورمیانه بالغ بر ۱۹۱ میلیون تن انواع موادغذائی تولید میشود که ۵۰ میلیون تن از این مقدار ضایع شده و از گردونه مصرف خارج می شود.

 و ی افزود: در صورت مدیریت صحیح و بکارگیری اقدامات علمی در زنجیره تولید میتوانیم همزمان با کاهش ضایعات، هزینه های تولید را نیز کاهش دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha