تحولات منطقه

شهرکرد- سه مربی و یک عضو از استان در میان ۵۷ قصه گوی راه یافته به مرحله ی پایانی جشنواره قصه گویی عنوان برگزیدگی را از آن خود کردند.

4 نفر از چهارمحال و بختیاری به مرحله ی پایانی جشنواره قصه گویی راه یافتند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سه مربی و یک عضو قصه گو از میان ۵۷ قصه گوی برگزیده کشور از استان چهار محال و بختیاری توانستند عنوان منتخب این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهند.

از جمله برگزیدگان این دوره، زهرا بابادی مسئول مرکز فرهنگی هنری شلمزار با قصه ی نگین شکسته در بخش رضوی، زیلا مهندس مسئول مرکز فرهنگی هنری سامان با قصه ی دخت ایران زمین در بخش کانونی، سپیده ابراهیمی مربی فرهنگی مرکز شماره یک شهرکرد با قصه ی آن بالا، این پایین در بخش کانونی و حسین صیادی عضو نوجوان مرکز فرهنگی هنری کیان با قصه ی گنجشک و پنبه دانه در بخش نوجوانان از استان توانستند در میان قصه گویان کشور بدرخشند.

داوری مرحله پایانی این رویداد بین‌المللی از بین ۴هزار و ۳۰۵ شرکت‌کننده در شش بخش مربیان کانون، آزاد، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، نوجوانان، فراگیر و رضوی به پایان رسید و در نهایت یک گروه سه نفره داوری برگزیدگان بخش‌های مربیان کانون و آزاد و گروه دوم برگزیدگان چهار بخش دیگر را برای شرکت در مرحله پایانی این جشنواره که بهمن سال ۱۳۹۵ برگزار می‌شود، به تفکیک معرفی کردند.

روند برگزاری جشنواره از تابستان امسال در ۳۱ استان کشور آغاز شد و پس از داوری اولیه قصه‌ها در سطح استان‌های کشور، در مجموع یک‌هزار و ۲۸۸ قصه در اختیار شش داور مرحله پایانی قرار گرفت.

نوزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در فراخوان اولیه‌اش از علاقه‌مندان دعوت کرده بود که با محورهای موضوعی «آزاد با درون مایه آموزشی، تربیتی» و «زندگی به سبک ایرانی - اسلامی» و همچنین رضوی به قصه‌گویی بپردازند که حاصل این فراخوان برگزاری ۵۷۰ جشن قصه‌گویی و حضور ۴هزار و ۳۰۵  نفر در این رویداد فرهنگی بود.
داوران بخش نهایی ۱۲۸۸ قصه را مورد داوری قرار دادند و ۵۷ برگزیده را شامل ۲۰ مربی کانون، ۵ قصه‌گوی آزاد، ۱۰ پدربزرگ و مادر بزرگ، ۱۱ نوجوان، ۳ قصه‌گوی فراگیر و ۸ قصه‌گوی رضوی را شایسته حضور در مرحله نهایی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شناختند.
دبیرخانه این رویداد مستقر در اداره کل آفرینش‌های فرهنگی کانون همچنین اعلام کرده است که داوری بخش‌های داستان نویسی رضوی، مقاله‌نویسی قصه‌گویی و استان موفق هنوز به پایان نرسیده است.
این دبیرخانه همچنین از محمد سیمزاری مولف و مترجم سیزده عنوان کتاب و مدرس نمایش و قصه‌گویی، حمید نوایی لواسانی نویسنده بیش از ۳۰ عنوان کتاب، کارشناس تولید کانون و عضو انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و فریبا حبیبی رئیس گروه فرهنگی اداره کل آفرینش‌های فرهنگی و داور چند دوره از مسابقات قصه گویی به عنوان داوران بخش مربیان کانون و آزاد نام برده است.
شایان ذکر است، نوزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با رقابت این قصه‌گویان و شرکت‌کنندگان خارجی بهمن سال ۱۳۹۵  در تهران برگزار می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.