به گزارش قدس آنلاین، سیامک سلیمانی دشتکی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه تعزیرات حکومتی استان گفت: اگر مقابله با تخلفات توسط بازاریان با سخت گیری صورت گیرد نتیجه عکس خواهد داشت و باید به صورت منطقی و قانونی و ملایمت رفتار شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود:با فرهنگ سازی وآموزش در مورد کالای قاچاق برای اقشار مختلف به ویژه تولیدکنندگان، مصرفکنندگان و بازاریان برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق به بازار ضروری می باشد.
سلیمانی دشتکی با اشاره به عدم وجود تخلف در مراکز اعزامی زائران اربعین امسال گفت: به دلیل وجود اعتقادات مزهبی در بازرسی های این مراکز هیچ تخلفی ثبت نشده است.
سلیمانی دشتکی با اشاره به اجرای طرح ملی نظارت سه ماهه بر عملکرد آرایشگاههای زنانه، گفت: این طرح از ۲۴ آذرماه آغاز شده و تا ۲۴ اسفندماه امسال ادامه خواهد داشت، اطلاعرسانی در زمینه شیوه نظارت بر این صنف از اهداف این طرح است و نمایندهای از اتحادیه آرایشگران زنانه نیز در بازرسیهای مشترک حضور دارد.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از تولید داخلی به منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی اضافه کرد: رسانههای جمعی و آموزش و پرورش از طریق مدارس در اطلاعرسانی نقش مهمی دارند که باید از این ظرفیتها استفاده حداکثری صورت گیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در ادامه این جلسه، گفت: ۸۲۶ پرونده طی ۳ ماه گذشته در خصوص بهداشت و قاچاق در شعب تعزیرات حکومتی استان ثبت شده است.
محمدرضا عمرون افزود: ۵۰۸ پرونده مرتبط با کالا و خدمات،۱۶۱ پرونده در زمینه بهداشت و ۱۵۷ پرونده مربوط به قاچاق کالا به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
وی تصریح کرد: در ۳ ماهه گذشته شاهد کاهش ۱۶۲ درصدی پروندههای مرتبط با کالا و خدمات، کاهش ۱۷ درصدی پروندههای رسیده در بحث بهداشت و کاهش ۲۱ درصدی تعداد پروندههای مرتبط با قاچاق کالا بودهایم.
عمرون به انجام ۳۳۸ فقره گشت مشترک در ۳ ماهه سوم امسال در استان اشاره کرد و افزود: در این مدت ۱۳۸ گشت مشترک با اصناف، ۶۸ گشت با سازمان صنعت، معدن و تجارت، ۵۳ گشت با بهداشت، ۴۳ گشت با پخش فرآوردههای نفتی و ۹ گشت با حمل و نقل انجام شده است.
وی نظارت بر حسن اجرای قانون و آئیننامههای تعزیرات حکومتی را از وظایف این سازمان عنوان کرد و گفت: با انجام ۸۰ مورد بازرسی از صنوف در شب یلدا، ۱۸ مورد تخلف کشف شد.
نظر شما