فرهاد امینی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین تاکید کرد: فلزات سنگین با توجه به تأثیراتی که در بدن موجودات زنده اعم از انسان ها، حیوان ها و گیاهان می گذارند، بسیار خطرناک هستند.
وی تصریح کرد: برای اکوسیستم منطقه شرق اصفهان با توجه به اینکه آب نیست و تعداد آبزیان هم به شدت کاهش یافته می توان گفت خطر اصلی نبود آب و خشکی تالاب است و این خطر بیشتر از فلزات سنگین احساس می شود.
هماهنگ کننده دبیرخانه مدیریت زیست بومی تالاب های استان اصفهان افزود: البته هنوز خطری ساکنان اطراف تالاب گاوخونی را تهدیدی نمی کند زیرا طبق تحقیقات انجام شده تالاب هنوز رطوبت کمی دارد.
وی با اشاره به وجود سرب و ریزگردها در تالاب گاوخونی گفت: به دلیل رطوبتی که در تالاب وجود دارد، هنوز کانون ریزگردها فعال نشده و به داخل شهر منتقل نمی شود اما اگر وضعیت خشکی تالاب ادامه داشته باشد، وجود ریزگردها تهدید مهمی برای اصفهان خواهد بود.
امینی تاکید کرد: گرد و غباری که از سایر مناطق به سمت اصفهان می آید ممکن است خطرناک باشد اما ربطی به تالاب ندارد.
وی بهترین راهکار رفع رسوبات تالاب را احیای گاوخونی دانست و اظهارکرد: باید آب مورد نیاز تالاب گاوخونی تأمین و حقابه آن داده شود و تلاش مردم و مسؤلان باید این باشد که آب به تالاب بازگردد.
هماهنگ کننده دبیرخانه مدیریت زیست بومی تالاب های استان اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه هنوز به دلیل وجود رطوبت در تالاب، کانون ریزگردها فعال نشده و تا اتفاق های خطرناکی نیفتاده باید مسؤلان گوش شنوایی داشته باشند و به این هشدارها توجه کنند و آب را به تالاب گاوخونی بازگردانند.
نظر شما