به گزارش قدس آنلاین، جبار ملکی با بیان این خبراظهارداشت: در راستای تحقق اهداف نظارتی دامپزشکی و به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر عرضه فراورده های خام دامی در طی بازرسی های اخیر از مراکز عرضه بیش از ۵۰۰۰ کیلو گرم گوشت مرغ و ۳۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز تاریخ مصرف گذشته جمع آوری و معدوم گردید.
وی افزود: دامپزشکی به عنوان خط مقدم مبارزه با بیماری های دامی و مشترک شناخته شده است و نظارت بر فراورده های خام دامی برای حفظ سلامت جامعه تا آخرین مراحل کشتار، حمل و توزیع را شامل می گردد. در واقع چرخه کامل تأمین غذا از مزرعه تا سفره تحت پایش کارشناسان دامپزشکی قرار دارد.
ملکی تصریح کرد: از میان فراورده های خام دامی، گوشت سفید و قرمز به دلیل مصرف بالا دارای اهمیت ویژه ای می باشد. بر اساس قوانین دامپزشکی، دام باید تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی کشتار شده و پس از تایید سلامت لاشه ممهور به مهر دامپزشکی و لیبل گردد. گوشت طیور نیز باید در بسته بندی بهداشتی و همراه با مشخصات لازم عرضه شود تا از شیوع بیماری های مشترک و مسمویت های غذایی جلوگیری به عمل آید.
نظر شما