به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، رئیس شورای شهر شهرکرد،شامگاه یکشنبه در نشست خبری شورای شهر در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران گفت: رسانه ها نقش مهمی در جهت دهی افکار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه دارند، رسانه ها باید در پی حق خواهی مردم بوده و همواره بایستی در راستای مطالبه گری مردم گام بردارند.
علیرضا توکلی زانیانی در خصوص اعتبار تخصیص شده شورای شهر شهرکرد گفت: تا کنون ۳۵۰ میلیون از ۵۲۰ میلیون اعتبار اصلی شورا تخصیص داده شده است.
وی افزود: طرح پیاده روی حد فاصل چهارراه بازار تا میدان ۱۲ محرم با همکاری شهرداری، استانداری، اداره کل مسکن و شهرسازی که سبب کاهش ترافیک در مرکز شهر می شود، تصویب شده است و بودجه آن بصورت یک سوم از ادارات مذکور تأمین می شود.
توکلی زانیانی در ادامه تصریح کرد: سالانه ۶۰ میلیارد ریال صرف هزینه های خدمات شهری از جمله جمع آوری زباله، نوسازی جداول،مسیرها و فضای سبز می شود.
در ادامه این نشست رئیس کمیسیون عمران و توسعه شهری گفت: نظارت بر کیفیت و کمیت پروژه ها، رسیدگی به نامه ها ارجائی شهرداری ها و مراجعات مردمی، تأمین بودجه پروژه های کیفی به جز پروژه برج های دوقلو شهرکرد از جمله وظایف کمسیون عمران و توسعه شهری است.
محمدرضا بیاتی اشکفتکی با اشاره به عدم توجه مدیریت شهری به ساخت و سازها گفت: ۹۷ درصد از پروانه های ساختی که توسط شهرداری صادر می شود دارای تخلفات چشم گیری بوده که مدیریت شهری بدون توجه به عواقب این ساخت و سازها و تأثیر مخربی که بر بدنه شهر می گذارند فقط به جریمه نقدی اکتفا کرده و مجوزات پایان کار را برای این ساخت و سازها صادر می کند.
وی با بیان اینکه طرح برج های دوقلو شهرکرد تحت نظارت کمسیون عمران شورای شهر نمی باشد، افزود: هدایت غلط امکانات، عدم توجه به پتانسیل ها، عدم مدیریت صحیح و نبود سرمایه در استان از جمله دلایل توقف این پروژه می باشد.
بیاتی اشکفتکی تأکید کرد: شهرداری شهرکرد از لحاظ فنی و مالی توان ساخت پروژه برج های دوقلو را ندارد و تا سرمایه ای کلان فراهم نشود این پروژه به اتمام نخواهد رسید.
وی با اشاره به بدهی ۱۱۰ میلیارد تومانی پروژه برج های دوقلو تصریح کرد: این پروژه عظیم نمی تواند در کالبد این شهر جایگاهی داشته باشد و جانمایی آن از ابتدا اشتباه بوده است.
بیاتی اشکفتکی افزود: به واسطه وجود برج های دوقلو شهرداری در حال فراموش کردن وظایف خود است و تاکنون روزانه ۱۷ میلیون تومان جریمه اوراق و خسارت در پرداخت وام ها پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۴۰ میلیارد تومان توسط شهرداری برای ساخت برج های دوقلو هزینه شده است که بیشترین درآمد شهرداری از فروش تراکم و کمیسیون ماده ۱۰۰ بوده است.
رئیس کمیسیون رفاهی و اجتماعی در ادامه این نشست گفت: مسئله اعتیاد و پیامدهای ناگواری که به خانواده های تحمیل می کند یکی از اصلی ترین معضلات استان است.
طیبه شریفی تشنیزی با اشاره به تفکیک محله ۳۲ غرب شهرکرد افزود: به علت بالا بودن آمار اعتیاد در محله۳۲ شورای شهر با ارگان های آموزشی استان فعال شدند تا با آموزش و آگاه سازی و همچنین اشتغالزایی اهالی این محله زمینه را برای بهبود این وضعیت فراهم آورند.
وی ساخت پارک بانوان در قسمتی از پارک تهلیجان و تأسیس ساختمان جدیدی برای سالمندان استان را از برنامه های در دستور کار کمیسیون رفاهی و اجتماعی برشمرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و هنری در ادامه این نشست با بیان اینکه ظاهر شهر معرف جنس مردم شهر می باشد گفت: برای احیای هویت بصری شهر و اصالت گذشته آن و زیبا سازی شهر اقداماتی ازجمله طرح دیوارنویسی، ساخت المان های شهری، ساخت مبلمان شهری و تغییراتی در میادین شهر صورت گرفته است.
کورش ملکپور دهکردی افزود: با همکاری نظام مهندسی، شورای شهر،شهرداری و اداره مسکن و شهرسازی اقداماتی در بدنه تجاری شهر توسط طراحان و مهندسان متخصص در زمینه هویت بخشی و کیفیت بخشی انجام شد.
وی خاطر نشان کرد: با رایزنیهای انجام گرفته سعی میشود یکی از خانه های تاریخی استان به انجمن خبرنگاران استان اختصاص یابد و در اختیار رسانه های استان قرار گیرد.
نظر شما