به گزارش قدس آنلاین، احمد کرمی اظهار داشت: یکی از مشکلات ناشی از وقوع مخاطرات در اکثر بحران ها که باعث بروز مشکلات ثانویه از جمله اختلال در خدمات رسانی دستگاه های خدماتی و درمانی می شود، قطع برق است.
وی افزود: جهت حفظ آمادگی در مواقع بحران و براساس دستور استاندار و مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران، این موضوع در دستور کار مدیریت بحران استان قرار گرفت.
مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام به مشخصات این ژنراتورها اشاره کرد و یادآور شد: قدرت اسمی این دیزل ژنراتورها kva ۳۶ می باشد.
احمد کرمی با بیان اینکه ۱۰ دستگاه دیزل ژنراتور تأمین برق اضطراری به فرمانداری های این استان واگذار شد، خاطرنشان ساخت: بعد از تأمین اعتبار ۱۳دستگاه دیزل ژنراتور خریداری شده که از این تعداد، ۱۰ دستگاه ژنراتور تأمین برق در اختیار فرمانداران تابعه این استان قرار گرفت.
وی به قانون، ضوابط و مقرارات پدافند غیر عامل اشاره و تصریح کرد: دستگاه های خدمات رسان، مراکز بهداشتی و درمانی و خبازی ها بایستی نسبت به تأمین ژنراتور برق اضطراری، مخازن ذخیره سوخت دوم و آب اقدام کنند تا در مواقع بحران ارائه خدمات به مردم دچار اختلال جدی و طولانی مدت نشود.
نظر شما