به گزارش قدس آنلاین، حسین محمدی در نشست کارگروه مدیریت پسماند استان البرزاظهار داشت: بر اساس قانون محلهای دفع و مدیریت پسماند با هماهنگی سازمان محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی تعیین میشود.
مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه تعیین مکان برای امحای پسماندهای صنعتی و ویژه تنها تکلیفی است که بر عهده سازمان محیط زیست است، ادامه داد: در سال ۸۹ این محلها برای تک تک استانهای صنعتی و ویژه مکانیابی شد.
وی با بیان اینکه زمانی که کرج جزو تهران بود ۱۲۸ هکتار مکان برای پسماندهای صنعتی درنظر گرفته شده بود، افزود: وقتی که کرج از تهران جدا شد با توجه به میزان پسماند استان ۲۸ هکتار به استان البرز اختصاص داده شد.
محمدی با بیان اینکه در حال حاظر ۱۰۰۰ تن لجن تصفیه خانه شهرک صنعتی اشتهارد و لجنهای مخازن بنزین و نفت روی دستمان مانده است، گفت: محدودیتهایی برای پذیرش و انتقال پسماندها بین استانها وجود دارد و خود استانها باید زیرساختها را فراهم کنند.
وی گفت: اگر قرار است پسماندهای صنعتی و بیمارستانی مدیریت شوند، ابتدا باید زیرساختهای این کار آماده شود، سپس به بخش خصوصی فشار وارد شود.
محمدی با اشاره به اینکه نوع و میزان پسماندهای صنعتی باید مشخص شود، تاکید کرد: مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی به عهده تولید کننده است.
نظر شما