تحولات لبنان و فلسطین

خرم آباد-حبیب الله خجسته پور درسخنرانی پیش از نماز جمعه خرم آباد گفت: کارشناسان در زمینه اقتصادی و عمرانی برآورد کرده‌اند که اگر می‌خواهیم استان لرستان را از این وضع نجات دهیم لازم است که سالیانه در این استان ۴ هزار میلیارد تومان هزینه شود. .

برای نجات لرستان از وضیعت اقتصادی نامناسب باید سالیانه ۴ هزار میلیارد تومان هزینه شود

به گزارش  قدس آنلاین: حبیب الله خجسته پور گفت: همه روزها، روزهای خدا هستند اما ایامی در تاریخ داریم که خداوند آن را به عنوان ایام االله نام می‌برد ایامی مانند رهایی قوم موسی از دست فرعون، رهایی قوم نوح از طوفان سهمگین و همه این ایام به عنوان ایام الله نام برده می‌شود.

وی افزود: یکی از روزهای معاصر که در تاریخ ما به عنوان ایام الله نامگذاری شده است ایام ۲۲ بهمن است که روز رهایی ملت عزیز و شریف ایران از نظام ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه در آستانه سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی یوم الله دهه فجر را گرامی میداریم، تصریح کرد: جای بنیانگذار این فجر و جای شهدا در این ایان خالی است و امسال هم یکی دیگر از فجر آفرینان را از دست دادیم.

خجسته‌پور با بیان اینکه متاسفانه یار دیرین امام و یار ۶۰ ساله رهبر را در آستانه گرامیداشت این ایام از دست دادیم، اضافه کرد: مرحوم آیت الله هاشمی، روحانی بزرگواری بودند که هم در زمان حیات امام و هم در زمان رهبری مقام معظم رهبری به عنوان مشاوری امین در کنار این بزرگواران بود و همین امروز هم شاهد بودیم در پیامی که مقام معظم رهبری دادند و جانشین ایشان را منصوب کردند از رحلت آیت‌الله هاشمی به عنوان فقدانی تاثرانگیز یاد کردند که موجبات تاثر مقام معظم رهبری شدند.

وی بیان کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قمر و ماه انقلاب بودند، ماه و قمر نور خود را از خورشید می‌گیرند و ایشان هم نور خود را از خورشید امامت و رهبریت این نظام گرفتند و به مردم تاباندند. معاون سیاسی امنیتی استانداری با اشاره به حادثه پلاسکو، خاطرنشان کرد: این اتفاق همه مردم را متاثر کردو این اتفاق غم انگیزی بود و هم اکنون هنوز کار آواربرداری در انجام است و مطابق خبرها تعدادی از هموطنان ما بالاخص عده‌ای از آتش نشانان به شهادت رسیدند.

خجسته‌پور با اشاره به علت سفر وزیر کشور در طول سال، افزود: سال ۹۵ را رهبر انقلاب سال اقدام عمل نامگذاری کردند و به دنبال این نام گذاری ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شد و قرار شد برنامه‌های ویژه‌ای در کشور اجرا شود. وی اظهار کرد: اولین اتفاق این بود که سه استان به عنوان پایلوت برای اقدامات اقتصاد مقاومتی مشخص شدند، استان های آذربایجان شرقی ، کرمان و لرستان هستند.

این مقام مسئول تصریح کرد: از بین ۱۵ استان در حال توسعه کشور براساس فاکتورهای که وجود دارد و براساس اقدامات استاندار لرستان در طول تصدی ایشان ارزیابی به عمل آمد و مشخص شد که استان این توانمندی را دارد که یکی از سه استان نمونه اقتصاد مقاومتی باشد.

خجسته‌پور اضافه کرد: به هر دلیلی استان لرستان در زمره استان‌های توسعه یافته کشور نیست و به دنبال کالبد شکافی نیستیم بلکه باید به دنبال راهکاری برای خروج از این وضعیت باشیم.

وی بیان کرد: کارشناسان در زمینه اقتصادی و عمرانی برآورد کرده‌اند که اگر می‌خواهیم استان لرستان را از این وضع نجات دهیم لازم است که سالیانه در این استان ۴ هزار میلیارد تومان هزینه شود. معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان افزود: راه چاره این است که از منابع انسانی و مالی غیر دولتی استفاده شود و با سرمایه‌گذاری در این استان این منابع را تامین کنند تا بخشی از کمبودهای خود را جبران کنیم.

خجسته‌پور با بیان اینکه باید بستر و شرایط برای سرمایه‌گذار در این استان فراهم شود، تصریح کرد: سرمایه‌گذار به دنبال پرواز منظم به استان است که اولین گام در این استان بحث به روز کردن پرواز و افزودن آنها بود. وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاران به دنبال وجود راه‌های زمینی امن و مسیر ریلی برای صادارت و واردات هستند که ضرورت امر ایجاب می‌کرد آزادراه خرم‌آباد - اراک و راه‌آهن دورود – خرم‌آباد - اندیمشک مورد توجه جدی قرار گیرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به اینکه این پروژه‌ها با سرعت زیادی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: مجتمع کشت و صنعت لرستان ۱۳سال به ویرانه تبدیل شده بود اما به دنبال اجرای برنامه اقتصادی و حضور سرمایه‌گذار خارجی و بدون استفاده از تسهیلات دولتی تبدیل به شرکت فعال شده است.

خجسته‌پور افزود: چند صد نفر از جوانان در این مجتمع اشتغال یافته‌اند و امید می‌رود تا ۲ هزا نفر از جوانان را در این مجتمع مشغول به کار داشته باشیم. معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه این یعنی عمل کردن به فرمایشات رهبری و مقاوم کردن اقتصاد در مقابل تکان‌های داخل و خارجی است، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای واکسینه کردن اقتصاد در مقابل هر ضربه داخلی و خارجی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.