به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان روغن زیتون و زیتون شور ایران چندی پیش اعلام کرده بود که «روغن های فله و و داخل شیشه ای که بدون علامت استاندارد که به اسم روغن زیتون اصل در میادین میوه و تره بار و مغازه ها فروخته می شود همه تقلبی است روغن های بدون علامت استاندارد و پروانه ساخت اصلا روغن زیتون نیست، بلکه به سایر روغن ها اسانس زده و به اسم روغن زیتون فروخته می شود و یا از روغن بی کیفیت استفاده می کنند؛ به فرض یک روغن زیتون صابونی که باید برود و صابون شود به آن اسانس می زنند یا یک لیتر روغن زیتون صابونی را با ۱۰۰ لیتر روغن افتاب گردان مخلوط می کنند و در شیشه به مردم می فروشند».
درباره اعلام این خبر و نگرانی های به وجود آمده در میان مردم به ویژه اصفهانی ها، مدیر نظارت بر سلامت غذایی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین گفت: گفته های دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان روغن زیتون و زیتون شور ایران مطالب درستی است، اما تیتری که استفاده شده مناسب متن نیست و این ماجرا را تشدید کرده است.
موسوی ونهری تاکید کرد: رسانه ها باید در انتخاب تیتر دقت بیشتری داشته باشند تا اعلام اخبار بار روانی برای مردم به همراه نداشته باشد.
وی ادامه داد: در فرایند تولید روغن، فاکتور اندازه گیری عدد صابون نشانه خلوص روغن محسوب می شود و اگر عدد صابون بالا باشد بر روی طعم و بوی روغن اثر می گذارد و روغن طعم صابون می دهد.
مدیر نظارت بر سلامت غذایی استان اصفهان اظهارکرد: البته مردم هم باید آگاه باشند که به هیچ عنوان روغن فله ای خریداری نکنند، روغن ها داخل بسته بندی های غیر بهداشتی نباشد و حتماً بر روی برچسب آنها پروانه ساخت وزات بهداشت درج شده باشد.
وی افزود: مردم توجه کنند که برای اطمینان از یک خرید سالم و خوب، حتماً به برچسب محصولات دقت و از خرید فله ای روغن خودداری کنند.
موسوی ونهری با بیان اینکه محصولات غذایی سالم و بهداشتی دارای علامت استاندارد و پروانه بهداشتی هستند، گفت: در محصولات فاقد شناسنامه امکان هر گونه تقلبی وجود دارد.
نظر شما