به گزارش «قدس آنلاین»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی استاد حوزه علمیه قم گفت: حوزه علمیه قم از بدو تأسیس در کنار شئون تعلمی، تهذیبی و پژوهشی به مسائل تبلیغی و ارتباط تنگاتنگ با جامعه اسلامی و شیعی معروف بوده است.
وی افزود: دانش آموختگان حوزه علمیه در قم همواره در مناسبت ها و وقفه های تبلیغی برای این که حضور در عرصه تبلیغی را وظیفه ذاتی طلاب و اساتید می دانستند از هیچ تلاشی در بسط و گسترش فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) فرونگذار نکردند و نمی کنند.
رییس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه با بیان این که شاید بزرگترین وسیله ارتباط امام از سال ۴۰ وجود مبلغان حوزه های علمیه برای رساندن پیام دین، حوزه و مراجع به سراسر کشور بود، اظهار داشت: پس از انقلاب همواره حوزه و وحوزویان شیعه خود را به عنوان یکی از مدافعان حرم اهل بیت(ع) قلمداد کردند.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب غالبا بزرگان حوزه و اساتید به دلیل دخالت در مسائل سیاسی و حضور در مسأله مبارزه با رژیم ستمشاهی در زندان و تبعید و حبس به سر می بردند، بعد از انقلاب نیز در تصدی مسؤولیت های گوناگون تقنینی، اجرایی و قضایی در صدد کمک به نظام برای رسیدن به یک جامعه ایده آل و آرمانی بودند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با بیان این که روحانیت در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور جدی داشته و آمار نسبی شهدای روحانیت بیش از همه آمار اصناف و گروه های دیگر جامعه بوده است، ابراز داشت: بر اساس تعبیری که مقام معظم رهبری هم داشتند قاطبه جامعه روحانیت و حوزه های علمیه چون خود را صاب انقلاب ونظام جمهوری اسلامی دانند و نظام اسلامی مولود حوزه است نمی توانند نسبت به سرنوشت آن بی تفاوت باشند.
وی عنوان کرد: مسؤولیت پذیری در این عرصه را در مقاطع گوناگون با انجام وظیفه خود به اثبات رساندند، از این رو ظلم به حوزه است که فکر کنیم حوزه و کیان آن نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی بی تفاوت یا کم تفاوت است بلکه در همه جریانات پیش آمده حوزه به عنوان علمدار نظام اسلامی پیشگام در جانبازی و فعالیت های مختلف بوده است و امیدواریم که بیش از پیش بتواند انجام وظیفه کند. /
نظر شما