تحولات منطقه

شبکه تلویزیونی 'سی ان ان' به دنبال فرمان ضد مهاجرتی رئیس جمهوری آمریکا علیه هفت کشورعمده مسلمان با ادعای امن کردن آمریکا، گفت: در چهل سال گذشته هیچ آمریکایی توسط اتباع این هفت کشور کشته نشده اند.

سی ان ان :در۴۰ سال گذشته هیچ آمریکایی توسط اتباع هفت کشور محدود شده کشته نشدند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش "قدس آنلاین"، این شبکه خبری روز سه شنبه آماری از مهاجران به آمریکا و اقدامات تروریستی که ممکن است توسط این افراد صورت گیرد، ارائه کرد و فرمان ضدمهاجرتی رئیس جمهوری جدید آمریکا که علیه هفت کشور عمدتا اسلامی ایران، عراق، سوریه، سودان، لیبی، سومالی و یمن وضع شده است را برای مخاطبان خود به صراحت به چالش کشید.

سی ان ان گزارش داد: از سال ۱۹۷۵ تا پایان ۲۰۱۵میلادی هیچ آمریکایی توسط اتباع این هفت کشور درخاک آمریکا کشته نشده اند.
سی ان ان افزود:اما از سال ۱۹۷۵ تا پایان ۲۰۱۵میلادی ۲هزار و ۳۶۹ آمریکایی توسط شهروندان عربستان سعودی در حملات تروریستی کشته شدند.
این شبکه تلویزیونی درادامه گزارش داد: دراین دوره زمانی ۳۱۴ آمریکایی توسط شهروندان امارات و ۱۶۲ آمریکایی نیز توسط شهروندان مصر کشته شدند، چراکه این سه کشور خاستگاه حملات تروریستی یازده سپتامبر بودند.
سی ان ان افزود:این درحالی است که نام این سه کشور، عربستان، امارات و مصر در فهرست منع ورود اتباع آنها به آمریکا وجود ندارد، شاید به این خاطر که ترامپ در این کشورها مناسبات تجاری دارد.
این شبکه تلویزیونی درادامه آمارهای دیگری در ارتباط با تهدید پناهجویان به آمریکا که تا چه اندازه می توانند در انجام اقدامات تروریستی دست داشته باشند، ارایئه کرد.
سی ان ان گزارش داد:ازسال ۱۹۷۵تا پایان ۲۰۱۵میلادی، آمریکا درمجموع ۳میلیون و ۲۵۲هزار و ۴۹۳ پناهجو را پذیرفته است که دراین مدت وازاین تعداد، تنها ۲۰ نفر دست به حمله تروریستی زده اند.
مجری سی ان ان افزود: یعنی خطر حملات تروریستی توسط مهاجران و پناهجویان در خاک آمریکا ۰.۰۰۰۶۲ (شصت و دو صدهزارم) درصد است.
سی ان ان درادامه این گزارش درباره خطر تهدید حملات تروریستی در خاک آمریکا ازسوی مهاجران و پناهجویانی که وارد این کشور می شوند پرداخت و افزود:احتمال آنکه یک شهروند آمریکایی به دست یک خارجی درخاک این کشور کشته شود، یک به ۳.۶میلیونیوم (سه میلیون و ۶۰۰هزار) درسال است، و خطر اینکه یک شهروند آمریکای درخاک این کشور به دست یک پناهجو کشته شود یک به ۳.۶۴ میلیاردم (سه میلیاردو ۶۴۰ میلیون) درسال است.
شبکه تلویزیونی سی ان ان روز سه شنبه به دنبال اجرای فرمان ضد مهاجرتی رئیس جمهوری آمریکا در روزجمعه گذشته برابر با هشتم بهمن ماه و علاوه بر آن برکناری'سالی ییتس' وزیر موقت سابق دادگستری آمریکا که سمت دادستانی کل را نیز در اختیار داشت، در روز گذشته (دوشنبه)؛ با کارشناسان و تحلیلگران بسیاری به گفت و گو پرداخت.
'باب بائر' (Bob Baer)مامور سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و تحلیلگر اطلاعاتی شبکه خبری سی ان ان نیز در واکنش به اقدامات اخیر رئیس جمهوری آمریکا درمورد فرمان اجرایی ضد مهاجرتی وی گفت: با این اقدام آمریکا ناامن تر شده است، ما هم اکنون پنج هزار نیروی نظامی در عراق داریم و با صدور این فرمان، پارلمان عراق رای به اخراج این نیروها خواهد داد آنگاه آمریکا چگونه خواهد توانست با تروریست مقابله کند.
بائر افزود: این ممنوعیت (ورود اتباع هفت کشور مسلمان جهان به خاک آمریکا) آمریکا را خواهد کشت.
به موجب فرمان اجرایی رئیس جمهوری جدید آمریکا، از ورود اتباع هفت کشور عمده مسلمان جهان به آمریکا به مدت ۹۰ روز جلوگیری به عمل می آید و ورود پناهجویان به خاک آمریکا را به مدت ۱۲۰ روز منع می کند.
سالی ییتس وزیر موقت دادگستری آمریکا با اجرای این فرمان مخالفت کرد و ازسوی دونالدترامپ بلافاصله کنار گذاشته شد.
در بیانیه سخنگوی کاخ سفید از سالی ییتس به عنوان «خائن به وزارت دادگستری» یاد شده است.
هم اکنون «دانا بوئنته» کفیل دادستانی کل به عنوان وی سرپرستی موقت وزارت دادگستری آمریکا را عهده دار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.