به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، تلفن همراه زندگی روزانه افراد را وقف خود کرده و چند دهه پیش هیچکس تصور نمیکرد این وسیلهی صرفا ارتباطاتی، چنین شرایطی را بوجود آورد.
این وضعیت بر زندگی و حیات بسیاری از افراد تاثیر میگذارد و افزایش کاربریِ تلفن همراه افراد را به آن معتاد کرده است.
بسیاری از افراد بخصوص جوانان از اعتیاد به استفاده از تلفنهای همراه رنج میبرند و حتی نسبت به آن هیچ آگاهی ندارند.
متخصصان موسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه میشیگان به مطالعه روی الگوهای رفتاری افرادی پرداختند که به تلفن همراهشان اعتیاد داشتند. این افراد تصور میکنند تلفن همراهشان در حال زنگ خوردن است و به طور مداوم تلفن همراهشان را چک میکنند در صورتیکه هیچ تماس و پیامی دریافت نکردهاند. این یکی از نشانههای اصلی در کمک به تشخیص افرادی است که به تلفن همراهشان اعتیاد دارند.
در این بررسی ۷۶۶ دانشجو شرکت داشتند که نیمی از آنان زن بودند. ابتدا از آنان درخواست شد به پرسشنامهای در مورد وضعیت ثبات روحی و ویژگیهای شخصیتی پاسخ دهند. سپس پرسشهایی در مورد تجربه آنان از توهم شنیدن صدای زنگ تلفن همراه مطرح شد.
علاوه بر این از شرکتکنندگان درخواست شد تا به این پرسش پاسخ دهند که آیا تمایل دارند برای داشتن احساسی بهتر در مواقع تنهایی با دوستان خود به صورت آنلاین چت یا صحبت کنند؟ همچنین در مواقعی که از آنان خواسته میشود موبایل خود را خاموش کنند چه احساسی خواهند داشت؟
به گزارش نیچر ورلدنیوز، نتایج بررسی پاسخهای ارائه شده به این سوالات نشان داد افرادی که به لحاظ احساسی ثبات بیشتری دارند، کمتر به استفاده از تلفن همراه خود وابسته هستند در حالیکه دیگران به خصوص زنان، بیشتر احتمال دارد دچار اعتیاد به تلفن همراه شوند.
نظر شما