به گزارش «قدس آنلاین»، مهدی کرم پور بامداد پنجشنبه در نشست خبری فیلم سوفی و دیوانه در برج میلاد اظهار داشت: این فیلم تماشاچی خاص خود را دارد و من اهل ساخت فیلم به مد روز نیستم. کار خودم را در گوشه ای انجام می دهم، ولی ارزش سوفی به اندازه خودش است که با فیلم های آپارتمانی تفاوت دارد.
وی این فیلم را متفاوت با عرف دانست و گفت: برخی چنین فیلم هایی را دوست ندارند و ما به همه آنها احترام می گذاریم، ولی فیلم هایی بدتر از این هم دیده ایم که به عنوان نمونه می توان از فیلم چه کسی امیر را کشت نام برد و حتی تماشاچیان شیشه های سالن را شکستند.
کرم پور با بیان این که ۲۰ سال سابقه فعالیت در سینما دارد، گفت: تصاویر فیلم سوفی و دیوانه بار دراماتیک ویژه ای را منتقل می کند و این فیلم مخاطبینی دارد که برای همان قشر ساخته شده است.
وی به ویژگی های مخاطبان این فیلم اشاره ای نکرد و در پاسخ به خبرنگاری که از دغدغه کارگردان برای ساختن سوفی پرسیده بود، از حاضران خواست تا فقط درباره فیلم سوال کنند.
کرم پور گفت: سخت ترین کار در کارنامه ام را کارگردانی این فیلم می دانم که فیلمنامه آن یک سال و نیم طول کشید و کارگردانی این فیلم حتی سخت تر از ساخت پل چوبی بود.
** ۳۰ درصد تماشاچیان سالن را ترک کردند
تهیه کننده سوفی و دیوانه گفت: این فیلم لایه های مختلفی دارد و احتمال می دادیم تعداد زیادی سالن را ترک کنند. محمدرضا شریفی نیا گفت که انتظار داشت بیش از ۵۰ درصد امشب از سالن بروند ولی حدود ۳۰ درصد از تماشای فیلم منصرف شدند.
وی درباره احتمال کاهش فروش فیلم گفت: نگران گیشه نباشید و این فیلم در بخش خصوصی تهیه شده است و شرایطی بدتر از فیلم چه کسی امیر را کشت ندارد که ۱۱ سال پیش برخی گفتند این فیلم مصاحبه با بازیگران بوده و خواستار استرداد پول خود شدند که پول بلیت همه را پس دادم و سود هم کردم.
وی درباره محتوای فیلم سوفی و دیوانه گفت: واقعیتی که پیرامون ما را فرا گرفته بسیار بی رحم است و هر روز اخبار بدی از مشکلات جهان می شنویم و واقعیت بیرونی بسیار بزرگتر از آن چیزی است که بتوانیم نشان دهیم. معتقدم نباید اسیر رئالیستی شویم لذا تخیل موضوع مهمی است که در این فیلم به آن پرداخته شده است.
کرم پور تاکید کرد: سعی کردیم در این فیلم لحن شیرین و با مزه ای از تخیل ارائه کنیم و مصداقی از شعر مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک را به تصویر بکشیم.
** سوفی نیازمند حوصله است
مهدی سجاده چی نویسنده سوفی و دیوانه گفت: این فیلم نه فانتزی است و نه تعارض دارد و باید بگویم سوفی نیازمند صبر و حوصله است. در واقع این فیلم درباره تخیل است و جامعه ای که تخیل خود را از دست داده نمی تواند با خیال پردازی از شرایطی که دارد رهایی یابد.
وی افزود: این فیلم به صورت ساده نشان می دهد که انسان چگونه می تواند در سخت ترین شرایط از موقعیت خود بالاتر بیاید و بر زندگی خود و اطرافیانش تاثیرگذار باشد.
سجاده چی افزود: در نیم ساعت اول فیلم شاهد اعترافات گناهکاری به نام سوفی هستیم که گناهان خود را نسبت به جهل دیگران بیان می کند.
وی از نوع نگاه حاضران به این فیلم اظهار تاسف کرد و گفت: چرا به نکته اصلی فیلم توجهی نشده و ما عادت کرده ایم شاهد تنش و عصبانیت و کینه و نفرت در فیلم باشیم و فقط می خواهیم از فیلم لذت ببریم.
سجاده چی همچنین گفت: کارگردان سوفی تلاش کرده تا نوعی دیگر از سینما را بر مبنای واقعیت روایت کند.
امیر جعفری بازیگر نقش امیر در این فیلم درباره نقش خود گفت: فیلم سوفی مثل فیلم نفوذی است و اگر با حوصله این فیلم را نگاه کنید متوجه خواهید شد که حرفی برای گفتن دارد و دیده می شود.
نشست خبری فیلم سوفی و دیوانه با حضور عوامل فیلم همچون محمدرضا شریفی نیا، الهه حصاری و به آفرید غفاریان و همچنین شهرزاد مهدوی مجری طرح و بهزاد عبدی موسیقی متن با اجرای محمود گبرلو برگزار شد.
سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر از دهم تا ۲۱ بهمن برگزار شده است.
۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۴۹۹۶۹۷
تهیه کننده و کارگردان فیلم سوفی و دیوانه گفت: این فیلم از فضای واقعیت فاصله گرفته و بسیار فانتزی است و تماشاچی خاص خود را دارد.
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
منبع: خبرگزاری ایرنا
نظر شما