تحولات منطقه

۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۹
کد خبر: ۵۰۰۰۱۳

رونالدینیو، ستاره سابق فوتبال برزیل اعتراف کرد که خودش در سال ۲۰۰۸ علاقمند به جدایی از بارسلونا بوده است.​​​​​​​

رونالدینیو: کینه ای از گواردیولا به دل ندارم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بعد از انتصاب گواردیولا به سمت هدایت بارسا در سال ۲۰۰۸، ستارگانی مانند رونالدینیو و دکو از این تیم جدا شدند.

رونالدینیو که بار دیگر به باشگاه بارسلونا بازگشته است در این باره گفت: زمانی که در سال ۲۰۰۸ گواردیولا هدایت بارسلونا را بر عهده گرفت، ما با هم ملاقاتی داشتیم و وی در آن جلسه از من خواست که به بازی کردن در بارسا ادامه دهم؛ زیرا روی من حساب کرده است.

اما من بعد از تشکر از او گفتم که احساس می کنم دوران حضور من در بارسلونا به پایان رسیده و من به دنبال آغاز فصلی جدید در ایتالیا بودم. من نمی توانم در مورد کسی که مانند خانواده من است، کینه ای به دل داشته باشم؛ البته گواردیولا در آن مقطع علاقمند بود من به بازی کردن در بارسا ادامه دهم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha