به گزارش قدس آنلاین به نقل از الف، غرضی افزود: فقدان آقای هاشمی به بخشی از حاکمیت که به سیاست های ایشان تمایل داشتند ضربه زد. از سویی دشمنان آقای هاشمی هم بسیار بد رفتار و حتی از مرگ ایشان اظهار خوشحالی کردند که این عمل هم در شرع و هم در عرف بسیار قابل سرزنش است.
وی تصریح کرد: به نظر جانشینی برای آقای هاشمی نمی توان یافت چرا که ایشان هم جناح چپ و هم بخشی از راست را اداره می کرد و همه سیاستمداران حداقل تا حدی به حرفهای آقای هاشمی گوش می کردند. البته در نبود ایشان گروههای سیاسی مجبورند بیشتر روی پای خود بایستند.
غرضی گفت: آنهایی که تا کنون با اتکا و پیوند به آقای هاشمی می خواستند مملکت را اداره کنند اکنون باید خودشان مسوولیت بیشتری بر عهده بگیرند. همین باعث شفاف تر شدن مواضع و باز شدن فضای عمومی کشور می شود.
وی خاطر نشان کرد: حالا اصلاح طلبان بیشتر به سمت آقای روحانی گرایش پیدا می کنند و ستاد انتخاباتی آنها بر ایشان تمرکز خواهد کرد. یعنی ستاد اصلاح طلبان در انتخابات آینده متمرکز خواهد بود؛ هر چند وضع بدنه اجتماعی آنها متفاوت است و تفرق زیادی در آن وجود دارد.
غرضی افزود: اما ستاد جناح راست در انتخابات آتی متفرق و بدنه اجتماعی آن نیز سر در گم است چرا که معمولا این جناح معمولا هاشمی را مقابل خود و سیبل قرار می داد و خود این می توانست باعث انسجام آنها شود. با فوت آقای هاشمی اکنون دیگر این سیبل وجود ندارد و چون مدت زیادی هم تا انتخابات ریاست جمهوی باقی نمانده، احتمال توافق آنها روی یک نامزد کم است و خود این باعث تشدید آشفتگی بین حامیان مردمی آنها خواهد شد.
وزیر سابق پست و تلگراف و تلفن در کابینه دوره دفاع مقدس گفت: در مجموع، شرایط بعد از آقای هاشمی را در این جمله خلاصه می کنم: جناح چپ با ستادی متمرکز و بدنه اجتماعی متفرق پا به انتخابات آتی می گذارند و جناح راست با ستادی پراکنده و بدنه اجتماعی سرگردان.
نظر شما