به گزارش «قدس آنلاین»، علی ربیعی در حاشیه کلنگزنی درمانگاه تأمین اجتماعی و ساختمان بیمه سلامت اظهار کرد: امروز مرکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی و ساختمان بیمه سلامت در ملکان کلنگزنی شد که زیربنای این مرکز درمانی ۲۵۰۰ متر مربع است و بر اساس پیشبینیها این درمانگاه به پلی تکنیکهای تخصصی تبدیل میشود.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده، این دو ساختمان تا ۳۶ ماه آینده به بهرهبرداری خواهند رسید، گفت: سیاستهای تامین اجتماعی گسترش مراکز درمانی در شهرهای کم برخوردار و حاشیه شهرهای بزرگ است.
وزیر رفاه گفت: در دو سال اخیر آمار مستمری بگیران بیمه روستایی و عشایری افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است، در نظر داریم امسال ۳۰۰ هزار تومان عیدی به مستمری بگیران بیمه عشایری و روستایی پرداخت شود.
وی با اشاره به افزایش بیمهشدگان تأمین اجتماعی، گفت: تلاشمان در جهت بیمه شدن کارگران واحدهای تولیدی و روی پای ایستادن و فشار نیامدن به واحدهای تولیدی است؛ از این رو برای بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان برنامه داریم تا واحدهای تولیدی بعد از خروج از وضعیت رکود، با آسودگی خاطر بیشتری به کار خود ادامه دهند.
به گفته ربیعی، بیمه شدن اقشار مختلف جامعه از برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی با اشاره به طرح بیمه فراگیر اجتماعی، اظهار کرد: امیدواریم در آینده تمامی ایرانیان با پرداخت مبلغی به صورت ماهانه خودشان را بیمه کرده و نوعی آسودگی خاطر برای دوران بازنشستگی داشته باشند.
افتتاح اورژانس اجتماعی در ۵ شهر
وزیر رفاه همچنین در افتتاح مرکز یاس شکسته در میاندوآب نیز گفت: انقلاب اسلامی مظهر خیر جمعی بود و مشارکت جمعیتی عظیم در خلق انقلاب مصداق خیر جمعی است.
وی افزود: رسیدگی به محرومان و پابرهنگان دغدغه امام(ره) و مقام معظم رهبری است. امروز بیش از گذشته به حمایت یکدیگر نیازمندیم و باید بیش از گذشته هوای همدیگر را داشته باشیم.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: خیرین میاندوآب با مشارکت در ساخت این مرکز نام نیک خود را تا ابد زنده نگه داشتند. این مرکز با ظرفیت نگهداری از ۱۰۰ نفر قابلیت مناسبی در استان به شمار میرود.
براساس این گزارش، سال آینده در ۵ شهر سلماس، نقده، پیرانشهر، بوکان و سردشت اورژانس اجتماعی راه اندازی می شود.
نظر شما