تحولات منطقه

تبریز- فرماندار ملکان با بیان اینکه یکی از مشکلات واحدهای تولیدی و فرآوری کشمش، ضایعات این محصول است،گفت: برای اولین بار از این پس ضایعات کشمش در ملکان فرآوری می شود.

ضایعات کشمش برای اولین بار در ملکان فرآوری می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمدباقر خانی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از ۱۰تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند.

وی گفت: از این ضایعات ۱۰نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود.

فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها ۷ واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است.

خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در ۴ فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است.

وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در ۲۰۰هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.