به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمدباقر خانی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از ۱۰تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند.
وی گفت: از این ضایعات ۱۰نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود.
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها ۷ واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است.
خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در ۴ فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است.
وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در ۲۰۰هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.
نظر شما