حسین امامیان در گفت و گو با قدس آنلاین گفت: این طرح در سال ۹۱ فقط در ۱۵ آموزشگاه شهرستان اجرا می شد که درحال حاضر به بیش از ۲ برابر افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه مدارس مروج سلامت دارای نشان ۵، ۴،۳، ، ۲ ، تک ستاره و صفر ستاره می باشند گفت: بیشترین نشان مدارس بردسکن مدارس ۳ ستاره و ۲ ستاره به ترتیب در ۱۱ و ۱۰ آموزشگاه است و به لحاظ نشان ۵ ستاره بردسکن هنوز نتوانسته این نشان را از آن خود کند.
رئیس مرکز بهداشت بردسکن با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف اصلی مدارس مروج سلامت به همکاری تمامی ادارات و سازمان ها می باشد گفت: مدارس مروج سلامت یک طرح کشوری است و داشتن خروجی مناسب از مدارس برای شهرستان یک نقطه قوت می باشد.
امامیان اظهارداشت: اجرای این طرح در مدارس به این خاطر است که دانش آموزان به عنوان عنصر ارتباطی بین خانواده و جامعه و نیمی از وقت خود را در مدارس مشغول به تحصیل هستند و می توانند پیام های سلامتی را به خانواده و جامعه ترویج دهند.
وی افزود: اگر دانش آموزان در محیط مدرسه با فوائد سلامت آشنا شوند در آینده آنها را به عنوان یک رفتار دائمی می پذیرند.
وی در پایان گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغی درحال حاضر مدارس مروج سلامت هیچ افزایش و توسعه ای ندارند و بنا براین است که مدارس موجود به لحاظ بهداشتی و سلامت ارتقاء و به شاخص های لازم دست پیدا کنند.
نظر شما