به گزارش قدس آنلاین، اسفندیار نظری افزود: تنها در شهرهای ساری و قائمشهر، خانوادهها سالانه ۲۰میلیارد تومان صرف کلاسهای خصوصی می شود.
وی هدایت تحصیلی را انتخاب راه زندگی برای فرزندان بیان کرد و یادآور شد: در کشور ۴۳ درصد تحصیلکرده بیکار داریم که ۷۰ درصد این بیکاران، جوان هستند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه دختران ۵ برابر بیش از پسران بیکار هستند، گفت: درست است که ایران در تولید علم رتبه چهارم جهان را دارد اما در کاربردی کردن آن موفق نبوده ایم.
نظری خاطرنشان کرد: سالانه ۵/۱ میلیون نفر فارغالتحصیل دانشگاهی داریم که ۴۰ درصد آن ارتباطی با بازار کار ندارند.
وی با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی یکی از نیازهای دانش آموزان است، تصریح کرد: نباید بر اساس احساسات در انتخاب رشته فرزندانمان تصمیمگیری کنیم و باید توانایی، علاقه، استعداد و نیاز جامعه را هم در تصمیم گیریها دخالت داد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه در عوامل موفقیت دانشآموز در انتخاب رشته، معلم، مدیر و مشاور نقش مهمی دارند، خاطرنشان کرد: دنیای شغلی آینده در رشته های نظری نیست بلکه در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش می باشد.
نظری افزود: اگر هدایت تحصیلی آگاهانه صورت گیرد منجربه موفقیت تحصیلی، رضایت شغلی، پیشرفت کسب و کار و لذت بردن از کار میشود.
نظر شما