به گزارش قدس آنلاین، یک شهروند صالحآبادی میگوید: مسؤولان استانی از جمله سازمان بازرگانی و شورای اصناف استان و استانداری باید طوری برنامهریزی کنند که علاوه بر شهرهای بزرگ و مناطق برخوردار، بخشهای محروم و مرزی همچون صالح آباد که از هر نظر دچار مشکلات اقتصادی و تورم مضاعف هستند، از فرصت مناسب عرضه مستقیم کالا بهرهمند شوند.
شهروند دیگری هم اظهار میدارد: مسافت طولانی صالح آباد با شهرستانهای همجوار، کرایههای سنگین حمل بار، اجاره بها و همچنین خشکسالیهای پی در پی سبب شده، بیشتر قیمت کالاها در این منطقه محروم و مرزی افزایش یابد و به همین دلیل ایجاد نمایشگاههای دایمی و از جمله نمایشگاه بهاره در این بخش لازم و ضروری است.
یک جانباز هم میگوید: سالهاست که مردم این دیار در انتظارند تا روزی فرا رسد که مایحتاج اساسی را بدون واسطه و در شهر خود با تخفیف و قیمت مناسب تهیه کنند، اما تاکنون این امر محقق نشده است.
وی با اظهار گلایه از وضع موجود بازار معتقد است: قدرت خرید مصرف کنندگان بویژه در مناطق محروم مرزی چون صالحآباد بمراتب از سایر شهرها و شهرستانها پایینتراست و به همین دلیل تورم، ما را بیشتر به ستوه آورده و تاب و توان و رمق اقتصادی ما را گرفته است.
بخشدار صالح آباد اما در این خصوص میگوید: دایر کردن، پیگیری، هماهنگی، نظارت و صدور مجوزهای قانونی نمایشگاههای بهاره، زمستانه، طرح ضیافت جزو وظایف اداره صنعت و معدن تربت جام است و از سویی پوشش آنها نیز کاملاً جنبه شهرستانی دارد چون در صالح آباد چنین ادارهای وجود ندارد.
حسن زنگویی زوزنی میافزاید: گرچه تجربه برگزاری چهارشنبه بازار با تمهیدات زیاد در گذشته چندان مورد استقبال در صالح آباد واقع نشد و مورد بیمهری قرار گرفت، اما اگر افرادی از بخش خصوصی برای برپایی نمایشگاه بهاره اعلام آمادگی کنند ما نیز استقبال میکنیم.
نظر شما